horoszkóp

Alkoholisták közt kezelik Antal Imrét

2006.04.25. 09:59
Antal Imrét az alkoholbetegek közt kezelik egy budapesti kórházban. A magát a művész pártfogójának nevező nő szerint Antal Imre otthon veszélyben van, mert barátai állandóan itallal kínálják.

Antal Imrét a Nyírő Gyula Kórház addiktológiai osztályán kezelik. A Színes Bulvár Lap információi szerint az idős művészt Dr. Baloghné Tóth Erika utaltatta be az alkoholbetegek kezelésére, mert úgy tartja, alkoholproblémái miatt az otthonában nagy veszélyben van. Az önjelölt pártfogó szerint Antal Imrének sok barátja van, akik azonnal itallal kínálják, ami veszélyes lehet, mert a művész gyógyszereket szed.

Nem érti, miért van ott

A lap megkereste a kórházban Antal Imrét, akit szobatársaival együtt a dohányzóban talált meg. A művész azt mondta, nem érti, miért kell ezen az osztályon lennie, legszívesebben hazamenne a Damjanich utcába. Hozzátette, akkor boldog, ha beülhet a Piroska étterembe, a kedvenc sarkába.

Dr. Funk Sándor, a kórház főorvosa a lap megkeresésére elmondta, Antal Imrét a múlt hétvégén szállították a kórházba, ahol átmeneti időre marad. A nyilvánosság számára gyakorlatilag követhetetlenek Antal Imre kórházi kezelései. Betegségéről sincs pontos információ, és a művész önjelölt támogatóinak ténykedését látva leginkább a történeteket követő olvasók érzik magukat kellemetlenül.

Kórtörténet

A múlt héten a Velvet a kakasszéki szanatóriumban próbálta utolérni a művészt, mert legjobb tudomásunk szerint abban az időben ott kezelték. A rendelőintézet illetékese azonban elmondta, Antal Imre elhagyta az intézményt és ismeretlen helyre távozott. Korábban dr. Baloghné kérdésünkre elmondta, a reumatológiai osztályról azért szállítatta el a művészt, mert az intézmény nem bírta a sajtó rohamát.

Azt megelőzően Antal Imrét hetekig a Normafa Egészségközpontban kezelték, ahonnan a lapok szerint ugyancsak eltűnt. Egyes hírek szerint Antal Imre daganatos beteg, de ő maga mindezt nem erősítette meg.