Antal Imrén nem látszott súlyos betegsége születésnapi partiján, ahol a születésnapok minden kelléke hiánytalanul jelen volt: torta gyertyákkal, barátok, ajándékok és a marhapörkölt. Meg a videó.

Antal Imre, akit talán legtöbben a Szeszélyes évszakokból ismernek, tegnap töltötte be a hetvenkettedik életévét. Nem titok, hogy a népszerű tévés személyiség súlyosan beteg, ennek ellenére a számára rendezett mulatságon jól tartotta magát és végigette az egész rendezvényt. Egy-egy adag húsleves és pörkölt között csak annyi időre tette le az evőeszközt, míg belemártotta a gipszbe a kezét, hogy annak lenyomata majd felkerülhessen a Hírességek Falára, majd tortával és megint pörkölttel folytatta az ünneplést.

Az egybegyűltek a Szféra TV székhelyén gyűltek össze, ahol megjelent többek között Beleznai Endre, Forgách Gábor, Jáksó László, sőt a celeb-eseményeket általában szigorúan kerülő Hernádi Judit is kivételt tett, és tiszteletét tette az eseményen. Bár az ünneplést beárnyékolta Antal Imre súlyos betegségének gondolata, a művészen ez egyáltalán nem látszott meg. A juj. hu riporterének a legtermészetesebb nyugalommal árulta el, mit mondott neki az orvosa.