horoszkóp

Antal Imrét kiszáradás fenyegette

2008.02.06. 17:37
Kapcsolódó cikkek (1)
A súlyos rákbetegségben szenvedő Antal Imre nemcsak lefogyott és járóképtelen, de súlyos kiszáradás is fenyegette, mikor barátja, Jenei József - a Szeszélyes című műsor producerének sokadszori kérésére - szerda reggel kórházba szállította. Valószínűleg a februári az utolsó Szeszélyes.

Antal Imre ma délelőtt került kórházba - tájékoztatta a Velvetet Oltványi Tamás, a Szeszélyes producere. A művészt jelenleg a SOTE Radiológiai osztályán kezelik. „Tegnap kint játunk nála a munkatársaimmal, és miután láttuk, hogy nagyon gyenge, javasoltuk Jenei Józsefnek, hogy mindenképpen vigye kórházba, mert kezelésre van szüksége. Túl kevés folyadékot is vett magához, ezért - bár nem vagyok orvos -, úgy ítéltem meg, infúzióra is szüksége lesz.

Klikkeljen Antal Imréért!

A producer elmondása szerint Antal Imre annyira le van gyengülve, hogy segítség nélkül már nem is tudja elhagyni az ágyat, egyébként is "iszonyatosan lefogyott, mert keveset eszik". „Mivel súlyos rákbetegségben szenved, elképzelhetőnek tartom, hogy a februári műsor lesz az utolsó. Nyilvánvaló, hogy nélküle nem lehet tovább csinálni."

Oltványi mindezek ellenére optimista, bár azt is bevallotta, hogy látja az „élet korlátait." A nagy médiaérdeklődés miatt egyelőre nem látogatható a művész. Annyit azonban megtudtunk a producertől: már többször javasolta Jeneinek, hogy szállítsa kórházba Antalt, de csak most sikerült elérnie.