Antal Imrének jót tett a kórházi kezelés

2008.02.12. 12:36
Antal Imrének jót tett a kórházi kezelés, de állapota továbbra is súlyos - tudtuk meg a Szeszélyes producerétől, Oltványi Tamástól. Antal Imrét egy hete szállították be a SOTE Radiológiai osztályára.

"Jót tett Antal Imrének a kórházi kezelés, egyre jobban van, újságot olvas és várja a február 28-i Szeszélyest, amelyben archív felvételek lesznek" - mondta a Velvetnek Oltványi Tamás, aki hozzátette, ennek ellenére a humorista továbbra is kórházban marad: "Továbbra is súlyos az állapota, leghatékonyabb orvosi kezelésre szorul, a rákbetegség miatt gyógyszeres kezelést kap. Isten kezeiben vagyunk" - tette hozzá a producer.

Antal Imre

Antal Imrét egy hete szállították be a SOTE Radiológiai osztályára. A humorista barátja, Jenei József a producer többszöri kérésére vitte kórházba a legyengült Antalt, akit a kiszáradás veszélye fenyegetett. "Láttuk, hogy nagyon gyenge, javasoltuk Jenei Józsefnek, hogy mindenképpen vigye kórházba, mert kezelésre van szüksége. Túl kevés folyadékot is vett magához, ezért - bár nem vagyok orvos -, úgy ítéltem meg, infúzióra is szüksége lesz" - nyilatkozta a producer korábban a Velvetnek.