horoszkóp

Józsi néha elveri Antal Imrét

2006.08.31. 11:31
Állítólag fizikailag és szavakban is bántja öreg, beteg barátját, Antal Imrét Jenei József. Az információt egy másik aggódó barát osztotta meg a lapokkal.

Heil Éva, aki nemrég másfél hónapot töltött Jenei József szentendrei házában, állítja, szemtanúja volt, ahogy Józsi szavakkal és fizikailag is bántalmazza a betegeskedő Antal Imrét - írja a Színes Bulvár Lap.

Éva szerint Józsi szemét

Heil Éva egy ideig Jenei József házában húzta meg magát, mert az ő házát elvitte a tavaszi árvíz. Elmondása szerint azért osztotta meg a látottakat a Színes Bulvárral, mert nagyon szereti Antal Imrét, és szeretne neki segíteni. Látta, ahogy Jenei az utcán taszigálta Antal Imrét, az anyját szidalmazta. Heil Éva szerint Jenei nem azért fogadta be magához Szentendrére Antalt, mert annyira szereti, hanem mert szüksége van a volt tévés jövedelmére.

A bulvárlap szót ejt arról, hogy Antal Imre korábban azt nyilatkozta, szívesen lakna újra egyedül Damjanich utcai lakásában, de egy ideje már nem emlegeti, hogy haza szeretne menni. A cikk szerint azért, mert fél attól, hogy mit szól majd ehhez Józsi.

A SzBL arról is tudni vél, hogy néhány hete a párnak volt egy vitája, ami annyira elfajult, hogy Jenei rángatni kezdte Antal Imrét, mire Jenei egyik kutyája megmarta Antalt.

Józsi nevetségesnek tartja a vádakat.