horoszkóp

Antal Imre már tervezi a visszatérést

2006.09.30. 11:25
A Szeszélyes Évszakok egykori műsorvezetője szilveszteri produkcióval bizonyítja be, hogy képes még dolgozni. Antal Imre szerint a megroggyant egészségét annak köszönheti, hogy nem engedik már tévézni.

Lesz sok baki

Antal Imre egy szilveszter estére szánt bakiparádés produkcióban bizonyítja be, hogy nem kell őt még leírni. Mint ahogy azt a Velvet korábban megírta, Antal Imre egy szuperprodukcióra készül, amiről sokáig nem lehetett tudni semmit, maximum, hogy a 71 éves egykori műsorvezető lesz a konferanszié és öltönyben lesz.

Új külső

A Blikk úgy tudja, hogy már meg is kezdték a műsor forgatását, ami Antal-show néven fut majd. A felvételeket megelőző napokban Antal Imre új frizurát és öltönyt kapott, hogy feltúrbózzák külsejét. A lap információi szerint a stáb tagjai meg voltak lepődve azon, hogy Imruska milyen vicces, így gyakran szünetet kellett tartani, mert potyogtak a könnyek a nevetéstől.

Öt betű, extévés, keresztneve Imre

Legutóbb Antal Imre azt nyilatkozta, hogy még mindig nem fogta fel, hogy őt már elfelejtette a közönség. "Öt betű, extévés, a keresztneve Imre" - ezt a feladványt kapta Antal Imre az egyik keresztrejtvényben, amit Józsi barátja fejtett meg szentendrei otthonában, az ex szó miatt viszont egyikük sem jött rá egy ideig, hogy kiről van szó. Antal most is elmondta, beteg, ha nem forgathat, neki ugyanis a szórakoztatásról szól az élete. Hirtelen leépülését is azzal magyarázza, hogy megszüntették a Szeszélyes Évszakok című műsorát.