horoszkóp

Betörtek Antal Imre lakásába

2006.12.13. 09:50
Antal Imre úgy tartja, túl sok érték már nincs a Damjanich utcai lakásában, mert az elmúlt években jó néhányszor kirabolták. A legutóbbi betörés során elvitték az ólomkristály csillárját és néhány képet a falról.

Betörök jártak Antal Imre Damjanich utcai lakásában, írja a Blikk. A lap szerint a Szeszélyes műsorvezetőjét telefonon értesítették arról, hogy lakását feltörték. Antal Imre elmondta, egy lakó értesítette arról, hogy éppen embereket látott távozni a lakásából egy hatalmas csomaggal. A művész elmondta, nagyon megijedt, mert néhány napja nem találja a lakáskulcsát.

A kottáit meghagyták

Antal Imre lakatost hívott, hogy a lakásba be lehessen jutni, majd belépve körül akart nézni, mi az, ami a holmija közül hiányzik. A műsorvezető elmondta, a betörők kikapcsolták az áramot, ezért gyertyát kellett gyújtani ahhoz, hogy szétnézhessen az értékek közt. Hozzátette, úgy látta, semmi sem hiányzik, de sokmindenre azelőtt sem volt, mert az elmúlt években már többször betörtek hozzá és megfosztották néhány értékétől.

Antal Imre azon viccelődött, a betörök nem lehetettek túl intelligensek, mert az értékes könyveit és kottáit nem vitték magukkal, elvitték viszont az ólomkristály csillárját és néhány képet a falról. Miután a leltározást befejezte, Antal Imre a lapnak elmondta, bár szereti Jenei Józsefet és szeret nála élni Szentendrén, szívesen hazaköltözne.