horoszkóp

Antal Imre egy szélhámos martalékává vált

2006.04.14. 11:40
Az egykori Szeszélyes Évszakok sztár megközelíthetetlenné vált a külvilág számára. A gyanúsan össze-vissza beszélő műsorvezetőről egyetlen dolog biztos: dr. Balogné Tóth Erika, a titokzatos segítője épp kiforgatja mindenéből.

Szinte még a Palik-Marsi nászt is meghazudtoló médiaérdeklődést váltott ki, hogy Antal Imre egy szélhámosnő hálójába került, aki gyakorlatilag mindenéből kiforgatta. Tegnap az Aktív, reggelre viszont az összes bulvárlap címlapon hozta a sztorit, miszerint Antal ugyan zavarosan beszél, de az már biztos, a nem is olyan régen általunk is gyanúsnak vélt dr. Baloghné Tóth Erika nemcsak Antal lakására és pénzére tette rá a kezét, de el is zárta a beteg műsorvezetőt a külvilág elől.

Baloghné, a bevehetetlen erőd

Az Aktív az alföldi Kakasszéken talált a beteg műsorvezetőre, ám még rejtett kamerával sem sikerült bejutniuk hozzá, mivel mindenhol Baloghné nevébe ütköznek. Antal egy hangfelvételen beszél arról, hogy betették a kórházba, és öten-hatan döntenek a sorsáról, valamint hogy lakáskulcsát se kapja vissza. A megközelíthetetlen sztárt a Best magazinnak sikerült - egy óvatlan pillanatban (?) - utolérnie, így Antal nem csak hangfelvételen, de interjúban is nyilatkozhatott arról, milyen nagy a baj. Ebben furcsán azt mondja: nem akarja megbántani Erikát, aki egy dandártábornok barátja.

Az egykori zongorista jelenleg tulajdonképpen nincstelen, állítása szerint mindössze hatszáz forint lapul a zsebén, holott elvileg 160 ezer forintos nyugdíj jár neki. A pénzét egy meghatalmazás értelmében Baloghné veszi fel, akit feltehetően már a rendőrség is fel fog keresni a napokban, hiszen a lapok szerint a BRFK már megindította a nyomozást.

Nem ad, elvesz

Baloghné főállású jótékony milliomosnő szerepében férkőzött Antal bizalmába, és pár hónapja kitalálta, hogy életét négy gyermeke nevelése mellett a művész támogatásával fogja tölteni. Baloghné Tóth Erika látszólag önzetlenül tette mindezt, a jóindulatú újságírók akkor még azt gondolták, mindezt csupán a címlapokért teszi. Ráadásul, nem csak hogy arról volt szó, hogy Balogh ellátja Antalt, de a nő egy könyvet is beígért a naiv sztárnak. A bemutatót akkor március tizenegyedikére tervezték, ám aztán hirtelen eltűnt a betegségből épp felépülni látszó műsorvezető.