Antal Imre egy hete debütált pártfogónője hamarosan könyvet jelentet meg a médiaszemélyiség életéről, amelyben többek közt megismerkedésük történetét is vázolja. Dr. Baloghné saját bevallása szerint szívügyből segít az idős műsorvezetőnek.

Hamarosan megjelenik az Antal Imre krízisben című, a médiaszemély életéről szóló könyv, amelynek szerzője Dr. Baloghné Tóth Erika. A hölgy néhány hete tűnt fel a nyilvánosság előtt azzal, hogy ő egy milliomos nő, és Antal Imre pártfogója. A megjelenés előtt álló könyvéből a Blikk idézett.

Kifizette a számláit

Eszerint egy évvel ezelőtt Dr. Baloghné ismeretlenül felkereste a 70 éves műsorvezetőt törzshelyén, a Piroska étteremben, ahol Antal épp magába roskadva, szomorúan ült. Ekkor ismerkedtek össze, amikor is Dr. Baloghné kitért arra, hogy úgy véli, méltatlan helyzetbe került Antal Imre, akit mihamarabb vissza kellene hívni a "közéletbe". Ezután kifizette Antal Imre éttermi számláit.

A Blikk ezután dr. Balogné értekezését idézi egy bizonyos Eszterről, aki Antal Imre szellemi társa, és időnként "elviszi Imrét nagy dínomdánomokra". Ez a rész az előzmények ismerte nélkül nem teljesen érthető, ahogyan az sem világos, dr. Baloghnét milyen érdekek vezérlik abban, hogy felkarolta a mellőzött, éppen egy kórházi kezelés után lábadozó Antal Imrét.

Két háztartás

Dr. Baloghné a Besttel is megosztotta Antal Imre gondolatait. Arról beszélt, az idős műsorvezető nem szerette volna, ha a betegségéről kiderül bármi is a nyilvánosság számára, ezért a kórházban tartózkodása alatt egy nyilatkozatban kérte az intézmény illetékeseit, hogy hírzárlatot tartsanak az állapotáról.

A vállalkozónő arról is beszélt, január óta kezeli Antal Imre pénzét, miután megelégelte, hogy állítólagos barátok elcsalják tőle az utolsó fillérjét is. Dr. Baloghné azóta nemcsak a médiaszerepléseket intézi, de saját bevallása szerint főz, mos, és takarít amellett, hogy négy gyereket nevel. Azt állítja, Antal Imre ügyeit juttatás nélkül, kifejezetten "szívügyből" intézi, és már férje és gyerekei is belenyugodtak, hogy eggyel többen vannak a családban.