horoszkóp

Gábor Zsazsa férje most becsületsértésért perel

2007.03.16. 15:13
Frederic von Anhalt herceg összetűzésbe keveredett Bill O'Reilly-tel, mert a műsorvezető élő adásban szélhámosnak titulálta őt. A halott asszony gyermeken tovább vitatkoznak. Von Anhalt váltig állítja, hogy ő a kis Dannielynn édesapja.

Frederic von Anhalt herceg beperelte Fox-ot és Bill O'Reillyt, mert a talk show házigazdája azt állította, hogy ő egy szélhámos, és túl öreg ahhoz, hogy az édesapja lehessen Anna Nicole Smith szeptemberben született kislányának. Von Anhalt, azaz Gábor Zsazsa férje, becsületsértés miatt indított pert a tévétársaság ellen még szerdán, a Los Angeles-i Városi Legfelsőbb Bíróságon - adta hírül a cnn.com. A kártérítésben követelt összeg meghaladja a 10 millió dollárt.

Az az átkozott talk show

Még a február 22-i The O'Reilly Factor adásában hangzottak el olyan megjegyzések, amik arra utaltak, hogy nem is folytathatott szexuális viszonyt a herceg és a dúskeblű, drogos asszonyság. "Nézze, ez az ember egy szélhámos" - jelentette ki O' Rielly, a show weboldalán. "Tudjuk, hogy szélhámos, de a lényeg, amiről beszélni akarok, az az, hogy megcsinálta. "Hogy ezzel mire utalt a műsorvezető, nem lehet tudni. Talán arra, hogy a herceg ezzel bekerülhetett a lehetséges apukák társaságába.

Von Anhalt az állítja, hogy műsor óta az emberek rosszalló pillantásokat vetnek rá, amikor elmegy bevásárolni. "Azt mondják: nézd, ott jön a csaló. Emellett rengeteg emailt kapok, amiben neheztelnek rám. Olyan kínos ez az egész.

A múlt hónapban von Anhalt olyan jogi dokumentumokat nyújtott be a bíróságra, amikkel lehet igazolni, hogy ő Smith kislányának, Dannielynn-nek az apja. Azt állítja Gábor Zsazsa férje, hogy tíz éven keresztül folyatott szexuális viszonyt a Playboy üdvöskéjével. Azonban két másik férfi is akad, akik szintén azt állítják, hogy ők az igazi apukák: Smith korábbi barátja, Larry Birkhead fotós, és a legutolsó társa, Howard K. Stern az ügyvéd, akinek a neve, szerepel a baba születési anyakönyvi kivonatán. Anna Nicole Smith elhalálozás után többekben felmerült a kétely, hogy a kislány egyáltalán egészséges felnőtté tud-e válni, hiszen édesanyja a terhesség alatt sem állt le a drogokról.