horoszkóp

Toller László energiaitalt reklámoz

2006.03.10. 15:37
Toller László pécsi polgármester szerint lehetőséget kell adni arra, hogy ellenőrzött körülmények között száguldozzanak az autósok. Legalábbis így válaszolt Árpa Attila kérdésre, amit egyébként minden országgyűlési képviselőnek feltett. Toller ezzel egy energiaital kampányába is beszállt.
Klikk a képre!

Árpa Attila és a No Speed Limit Egyesület a napokban felszólította Magyarország politikusait, hogy gondolják végig, nem elavult szabályozás-e a sebességkorlátozás az autópályákon. Saját felméréseire alapozva ugyanis a nagytestű producer úgy gondolja, hogy Magyarországon több tízezer ember sérti meg időnként vagy rendszeresen a közlekedési szabályokat.

Mindenki megsérti a szabályt

Árpa a sajtóközleményben Ausztriát hozza fel példaként, ahol az ország két meghatározó politikusa, - a közlekedési miniszter és a kancellár - a média nyilvánossága előtt vallotta be: előfordult már, hogy az autópályán szabálysértést követtek el és a megengedett 130 km/h sebesség felett autóztak.

Dr. Toller coming outja

Toller László, pécsi polgármester és MSZP-s képviselő elsőként vállalta, hogy nyilvánosság elé lép, hiszen, mint ahogy azt egy nagyon is hivatalos közleményben bejelentette, vele is előfordult már, hogy gyorsabban hajtott a kelleténél. A coming out ellenére eszébe sem jut csak úgy eltörölni a szabályokat. Sokkal inkább úgy gondolja, hogy meg kell teremteni a lehetőséget az "ellenőrzött száguldozásra."

Hasonló logók

Mint ahogyan azt a Velvet megírta, Árpa Attila No Speed Limit kezdeményezése gyanúsan reklámszagú. A Bomba energia ital logójára egy az egyben hasonlító, áthúzott 130-asal díszített NSL logó éppúgy elgondolkodtató, mint a szemet szúróan sok Bomba-matricás autó és hosztesszhölgy egy-egy NSL eseményen. Bár kezdetben tagadták, hogy az NSL-nek köze lenne a Bombához, Gyarmati Andrea, az Egyesület munkatársa a Velvetnek megerősítette, hogy valóban van kapcsolat az energia italt gyártó cég és az NSL között, de csupán annyi, hogy ők az egyik fő támogatók.

Toller László a Velvet többnapi erőszakos hajkurászása ellenére sem volt képes válaszolni arra kérdésre: tudja-e hogy egy reklámpany részese lett.