horoszkóp

Árpa Attila pucérra vetkőzik

hh
2005.01.27. 16:00
Árpa Attila beáll a mostanában ész nélkül vetkőző médiajelenségek sorába, de ő legalább nemes cél, az amerikai foci népszerűsítése érdekében lesz hajlandó megmutatni ruhája alatt rejtegetett bájait. Árpát és húsz kigyúrt haverját február végén az egyik női magazinban egy szál védősisakban láthatjuk majd.

A női szemmel kellemes megjelenésű Árpa Attila hölgyközönség felé nyitva próbálja meg népszerűsíteni a hazánkban igazságtalanul háttérbe szorított sportágat, az amerikai futballt. Az ötlet azért érdekes, mert ugye az amerikai foci célközönsége nem kifejezetten a nőiesnek mondott, női magazinokat olvasgató nőkből áll.

Péniszsisak

Klikk a képre!
"A figyelmet akarom felkelteni, és erre az action, az erőszak, a sport és a szex a legalkalmasabb" - avat be Árpa a terv hátterébe. "Én és húsz csapattársam le fogunk vetkőzni a JOY magazinnak, hogy így népszerűsítsük a sportágat és a csapatot. A fotózást február végén kezdjük meg, és csak annyi instrukciót adtam ki a társaimnak, hogy mindenkinél ott lesz a védősisakja, és rájuk van bízva, hogy hova fogja azt elhelyezni." Csak reménykedni tudunk, hogy mindenki az ágyéka felé fogja majd helyezni a sisakot, mert a lógó pénisz látványa nem a legszebb dolog a világon. A kompozíció talán azoknak a lányoknak, fiúknak és marhatenyésztőknek lesz igazán kedvére való, akik egy rakáson sok izomra izgulnak.

"Az ötlet onnan jött, hogy ugye a nőknél a legnépszerűbb sport a vízilabda, mert ott jó testű, helyes fiúk játszanak. Na most, azt így belülről nem tudom megítélni, hogy mi mennyire vagyunk jóképűek, de az biztos, hogy izmosak vagyunk" - magyarázza Árpa.

Azért amerikai, mert brutális és nem futball

Az amerikai futball népszerűsítésének ötlete helyrajzi és társadalmi tényezőket összevetve nagyszerű, hiszen az amerikai filmekben is láthatjuk, hogy az amerikai focisok nagytestű, buta fejű férfiak, amiből ugye itthon jó sokat láthatunk az utcákon. Ezzel persze nem szeretnénk azt sugallni, hogy Árpa csapatában, a Farkasokban, ilyen jellegű figurák játszanak, hiszen mint a csapatkapitány példaként elmondta, játszik náluk energiaitalmarketing-manager, számítástechnika tanuló, médiaguru (ez bizonyára maga Árpa), de azért pénzbehajtó, kisbűnöző (Árpa szava járása szerint) is. "A Farkasokra nézve elmondanék egy jellemző példát: játszik nálunk egy radikális Fradi-szurkoló, de a pályán ott van az egyik héber iskola tanára is; ezen kívül van német, amerikai és mongól csapattársunk is. Abszolút multikulturálisak vagyunk."

Érthetetlen is, hogy a sportág miért szorult ennyire háttérbe nálunk, amikor McDonald'sunk már évtizedek óta van. Ha megnézzük, tőlünk nyugatra hihetetlen népszerűségnek örvend a férfias - már-már állatias - sport, nálunk pedig tavaly áprilisig egyetlen csapat sem létezett. Árpa Attila ekkor alapította meg a már nyolcvan-kilencven főre duzzadt Farkasokat, azóta pedig hat másik csapat szerveződött (Győrben, Debrecenben, Kaposváron, Nagykanizsán) így összesen hazánkban már hét amerikaifutball-csapat létezik. A mezítelen népszerűsítés apropója az, hogy ugyan magyar bajnokság még nem létezik, de a Farkasok idén áprilisban az osztrák ligában fognak versenyezni. Árpa tervei között szerepel, hogy őszre létrejön a magyar bajnokság is, pomponlányok hada, ami kell.

Mesefilmet gyártat

Tekintse meg képeinket!
A meztelenkedésen kívül Árpa fejében sok minden jár még, hiszen tanácsadóként dolgozik az Interaktív Kft-nél, ahol elmondása szerint 2005-ben több számára is vállalható produkció fog elkészülni többek között az ő tanácsai nyomán. Emellett még két saját film készítésén is töri a fejét. Az egyikben, egy 3D animációs gyermekfilmben producerként jeleskedik majd. A film még kezdeti stádiumban (ahogy Árpa mondja: pre-productionban) van, ezért a stábról még nem árult el nekünk részleteket. "A Shrekhez és a Jégkorszakhoz hasonlatos mesefilmet akarunk csinálni. Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy emlékszem az utóbbi évtizedekben nem volt hasonló jellegű, magyar gyártású háromdimenziós, egész estés mozifilm, ezért gondoltam, hogy jó ötlet lenne. Érdekes módon hihetetlenül hamar megtaláltam rá a megfelelő támogatókat. A szinkronhangok nagy nevek lesznek, de nem feltétlenül színészek. Olyasmi nagy dobásra készülünk, mint például hogy a Shrek2 bárpultosának a magyar hangja Verebes István volt" - mesél Árpa "Argo" Attila.

Tarantinóból Tarkovszkij

A másik idei Árpa-terv egy szerelmes film megrendezése, melynek munkálatai ősszel szeretnék elkezdeni. Az Argóval ellentétben azt a filmet inkább a női közönségnek szánja, ami az Argo férfisoviniszta világa után felfogható egyfajta ellensúlyozásként a nemek harcában. "Az Argóban volt egy csomó olyan szál, amit már nem tudtam benne felhasználni. Most érzelmes, libabőröztető filmet akarok készíteni, mert végül is ez a filmgyártás lényege: az érzelmek. Az Argóba nehezen lehetett érzelmes szálakat becsempészni. Azt a filmet felfoghatjuk egyfajta mainstream bemelegítésnek részemről, de szeretnék egyre érettebb, vadabb dolgokat megvalósítani. Nem állítom, hogy úgymond Tarantinóból egyből Tarkovszkijjá fogok válni, de most egy nehezebb műfajjal próbálkozom meg" - vetíti előre az Argo rendezője, akinek első filmjében mindössze egy női főszereplő volt, akit brutálisan le is gyilkoltak.