horoszkóp

Jacko az árvízkárosultakért énekel

2005.09.07. 13:39
Farrellt végül egy nő vitte, Hilton sírt, mert sokat ajánlottak érte, Andersonnal lehet együtt szerepelni showjában, Stella McCartney ad saját tervezésű ruháiból, Jacko meg dalba fojtja bánatát. A sztárok aukcióra bocsájtották cuccaikat, sőt néhányan saját magukat is.

A kezdeti döbbent tanácstalanság után Amerika minden részéből özönleni kezdtek a segélycsapatok, élelmiszercsomagok és mindenféle felajánlások a hurrikán és az áradás által lerombolt New Orleansbe. A sztárok is segítő kezet nyújtanak: Michael Jackson például a "We are the world" sikeréből kiindulva azt vette a fejébe, hogy dalt ír a természeti katasztrófáról, melynek címe valószínűleg "From the bottom of my heart" (szívem mélyéből) lesz, és amihez ismét világsztárokat toboroz, írja a Reuters. A Lionel Richie-vel 1985-ben, az afrikai éhezők megsegítésére írt nóta óriási világsiker lett, és ha ez most újra sikerül, a bevétel talán végleg megoldhatja Louisiana állam és a környező területek problémáit.

Colin Farrelt és Paris Hilton ellenben jótékonysági árveréssel kívánnak segíteni, így a múlt pénteken a sztárokra lehetett licitálni egy floridai szállodában, írja a Female First online lap.

Colin Farrellt nem merték

Colin Farrell lett az egyik kikiáltási tárgy, akire a szégyellős hölgyek azonban nem mertek licitálni, így Jamie Foxx, a Ray című film sztárja azt javasolta a résztvevőknek, tegyenek közös ajánlatot a színészre. Egy tízfős társaság hamarosan már húszezer dollárnál tartott, mikor a semmiből előkerült egy nő, aki egymaga megduplázta az ajánlatot, így ő lett a szerencsés, aki az írrel tölthet egy éjszakát.

Farrell amúgy maga is sokban hozzájárult a múlt heti katasztrófa áldozatainak megsegítéséhez, ugyanis ötvenezer dollárért vásárolt egy Ray Charles-portrét.

Hilton sír, mert van akinek kétszázezret is megér

Mindeközben a másik kikiáltási tárgy, Paris Hilton könnyekre fakadt mikor egy rajongó kétszázezer dollárt ajánlott, hogy a sztárral tölthesse a szilveszter éjszakát. "Nagyon nagylelkű, mindjárt sírva fakadok"- mondta a Hilton szállodalánc örökösnője, és valóban könnyekben tört ki.

Stella és Pamela: mindent az állat-árvízkárosultakért

Stella McCartney és Pamela Anderson nagy állatbarátok, így ők elsősorban a hurrikán következtében megsérült állatoknak segítenek pénzt gyűjteni. A sztárok személyes tárgyaik közül értékesítenek majd néhányat a PETA állatvédő szervezet szombati aukcióján, hogy segítsék az otthontalanul maradt állatokat.

A Louisianát, Alabamát illetve a környező régiókat leromboló hurrikánban több ezer kutya, macska és egyéb háziállat pusztult el, és rengeteg állat sérült meg vagy maradt árván. A PETA állatvédő szervezet mindent megtesz annak érdekében, hogy segítsen az állatokon. Pamela Anderson tévéshowjában, a Stacked-ben ajánlott egy megjelenést a legmagasabb összegre licitálónak, míg McCartney lánya saját divatkollekciójából ajánlott állati eredetű anyagot nem tartalmazó ruhákat.

Penn csónakban, Travolta repülőn, Spears a szülőszékből

Sok sztár nem restell maga a helyszínre sietni, és segíteni az árvízkárosultakon. Mint a hét elején írtuk, Sean Penn saját ladikján indult árván maradt gyerekeket menteni New Orleansba, bár a végén majdnem őt kellett kimenteni. A szupersztár ugyanis elfelejtette bedugni csónakja vízleeresztő nyílását, így a kis jármű percek alatt megtelt vízzel, és majdnem elsüllyedt. John Travolta ellenben feleségével, és saját gépével érkezett a katasztrófa helyszínére, ahol öt tonna élelmiszert adott át a károsultaknak.

Britney Spearsről pedig az derült ki, hogy bár eddig nem lelkesedett az ötlettől, hogy a tévében szüljön, most, hogy végre van kinek odaadni a közel kilencmillió dollárt, máris boldogan hozza világra Amerika szeme láttára csemetéjét.