Ashanti komolyan gondolja Nellyhez fűződő szerelmét, ezért be szeretné mutatni a rappert családjának. Az énekesnő a lemezkiadója fejével szakított a rapper miatt, aki annak idején Kelly Rowlandet dobta Ashanti miatt.
Ez már komoly

Nelly
Be szeretné mutatni szüleinek barátját, Nellyt Ashanti, hogy bebizonyítsa, a rapperhez fűződő érzései komolyak. Az énekesnő barátai úgy tudják, a pár nemsokára Long Islandre utazik, ahol Ashanti családja él.

A kapcsolat egy szempontból problémás. Ashanti ugyanis Murder Inc nevű kiadója elnökével, Irv Gottival járt hosszabb ideig, amikor megismerte Nellyt, aki miatt nem sokkal később dobta barátját.

"Irv rettentően dühös. Még közel sem heverte ki azt, hogy Ashanti így elbánt vele"- mondta a lemezguru egyik barátja, aki szerint kétséges az is, hogy a rapper és az énekesnő közt tartós szerelem szövődőtt.

A Murder szóvivője ugyanakkor az eset kapcsán azt nyilatkozta, főnöke egyáltalán nem féltékeny, és nyoma sincs felháborodásnak.

Titkos románc

Ashanti
"Irv nem több, mint az énekesnő kiadójának vezetője. Ashanti és Nelly együtt jár, az tény. De ez a két dolognak egymáshoz semmi köze"- állította a szóvivő.

A két zenész kapcsolata ebben az évben kezdődött, de jóval korábban, mint hogy arról környezetük tudott volna. Ashanti és Nelly ugyanis titokban találkozgatott egy darabig. Viszonyukra akkor derült fény, amikor áprilisban egy alkalommal meglátták őket, hogy kéz a kézben sétáltak ki a new yorki Trump International Hotelből láthatóan teljes eufóriában.

Az eset nemcsak Ashanti miatt okozott meglepetést. Nellyról úgy tudták, együtt van még Kelly Rowlanddel, akit a Dilemma című duettjük felvételekor csábított el a ragtapaszos arcú rapper.