horoszkóp

Petíció készül Ashlee Simpson hangja ellen

2005.01.20. 15:39
Az elsőlemezes énekesnő egy focimeccs szünetében jutott a mikrofonhoz, és rettenetes előadást produkált. A hallgatók most online petícióban követelik lemezkiadójától, hogy ez soha többé ne forduljon elő.

A feltörekvő popcsillagocska, Ashlee Simpson olyan gyalázatos teljesítményt nyújtott egy élő fellépése alkalmából, hogy a felháborodott hallgatók petícióban követelik az énekesnő kiadójától: soha többé ne engedjék Simpsont élőben fellépni.

Állítsák meg!

A saját weboldalt kapott online petíció azután keletkezett, hogy a húszéves előadó Miamiban egy focimeccs szünetében előadott pár dalt új lemezéről. A focimeccs 72 ezer fős felháborodott nézőserege csúnyán kifütyülte a satnya produkciót, majd gyorsan gründoltak egy tiltakozó listát, amit Simpson kiadója, a Geffen Records, valamint az énekesnő apjának menedzsment-cége, a JT Entertainment kapott meg. A szövegben többek közt ilyesmik olvashatóak: "Alulírottak undorítónak találjuk Ashlee Simpson rettenetes énekesi teljesítményét, és ezúton kérjük önöket, állítsák le őt!" Indoklásképp azt hozzák fel, hogy az énekesnő "képtelen eltalálni azokat a hangokat, amik a CD-n hallhatóak: egyszerűen csak belesikítozza a mikrofonba a dalszöveget, ráadásul azt is rosszul".

Tűréshatár alatti teljesítmény

A www.stopashlee.com oldalt a New York-i Bethany Decker indította, aki azt állítja magáról: liberális zenei ízlésébe sok minden belefér a Maroon 5-tól egész Judy Garlandig. Simpson azért nemcsak nála verte ki a biztosítékot: a petíciót mára már 65 ezren írták alá, ami még magát Deckert is meglepte:"Megdöbbentő módon csak azáltal, hogy szájról szájra terjedt a híre, majd valaki megemlítette a rádióban is, az oldal látogatottsága őrületesen felfutott".

Simpson ezen a héten jelentette meg kislemezét a filozofikus töltetű La La címmel, és jövő hónapban indul Önéletrajz című albumának amerikai lemezbemutató turnéja.