horoszkóp

Johnny Depptől könnyen kaphat autogramot

2008.05.04. 11:45
Egy új listáról megtudhatjuk, kik azok a celebek, akiktől könnyen szerezhetünk autogramot, és kik azok, akiket érdemes elkerülni, ha nem akarjuk, hogy viselkedésük illúzióromboló hatással legyen rajongásunkra. Johnny Depptől bárki kérhet egy aláírást, nagy eséllyel kapni is fog, a népszerű színész, ilyen szempontból is jó fej. Viszont Will Ferrellt és Scarlett Johanssont érdemes elkerülni. Egyébként van remény a jó útra lépésre, a tavaly még a bunkók között szereplő Russell Crowe felkapaszkodott a jó arcok közé.

Az Autograph Magazine ismét összeállította azt a listáját, amin az autogramosztás szempontjából legjobb és legrosszabb fej celebeket mutatja be.

Mivel tele vagyunk jóindulattal, a leggonoszabbakkal kezdjük. A legkellemetlenebb alak, ha autogramokról van szó a Mi a manó és a Felforgatókönyv sztárja Will Ferrell. Ferrell általában elmebetegeket játszik a filmjeiben, legalábbis olyanokat, akiknek van valami komoly bajuk, ezért egyáltalán nem furcsa, hogy az életben sem az a kifejezetten nyája figura.

A legjobb arc autogramosztók

Tobey Maguire, a Pókember, szorosan Ferrellt követi, a második helyen futott be, de állítólag nem állt távol a dobogó legfelső fokától sem. „Tobey-nak megvannak a kis allűrjei, de ad autogramot. Will Ferrellnek viszont nem tudom, mi lehet a baja. Megpróbálja nem észrevenni az embereket” – mondta Lon Strickler egy baltimore-i autogramgyűjtő.

A rosszak listájára került még Ferrellen és Maguire-ön kívül (ebben a sorrendben) Joaquin Phoenix, William Shatner, Renée Zellweger, John Malkovich, Julie Andrews, Bruce Willis, Teri Hatcher és Scarlett Johansson. Az Autograph Magazine szerint még van remény, mert például tavaly még Russell Crowe is a listának ezen a felén volt, idénre viszont felkapaszkodott a jók közé. „Egy időben szörnyű volt, de aztán néhány hónapja láttam, ahogy rajongókkal fotózkodik meg ilyenek. Biztos mondott neki valaki valamit” – mesélte Strickler Crowe-ról.

A legrosszabb arc autogramosztókat

A jók listájának első helyén Johnny Depp tanyázik, akit már harmadik éve választanak meg a leginkább autogramosztó celebnek. „Depp szeret a rajongóikkal beszélni autogramozás közben, kicsit megismerni őket, miközben aláír. Több dolgot is aláír, ha engedi az ideje” – mondta Anthony Risi egy New York-i autogramkereskedő.

Deppen kívül szívesen ad aláírásából egy példányt (ebben a sorrendben) Matt Damon, George Clooney, Jack Nicholson, Rosario Dawson, John Travolta, Katherine Heigl, Jay Leno, Dakota Fanning, Russell Crowe.

A listát New York-i, kaliforniai és európai autogramgyűjtők osztályzatai alapján állítják össze évről évre.