horoszkóp

Avril Lavigne mégse megy férjhez

2004.09.16. 16:36
Múlt héten röppent fel a pletyka, hogy a kanadai énekesnő és szintén zenész barátja, a Sum 41 frontembere eljegyezték egymást. Deryck Whibley menedzsmentje pánikszerűen cáfolja a The Sun információit, Lavigne stábja nem kívánja kommentálni az esetet. Eddig mindössze az érintettek nem nyilatkoztak a témában.
Szerdán a The Sun brit bulvárlap szellőztette meg, hogy Avril Lavigne énekesnő és barátja, a Sum 41 énekese, Deryck Whibley eljegyezték egymást. Mind a zűrös tinédzser-imidzsével sok pénzt kereső Lavigne, mind a műpunkzenekar frontembere számára meglepetést okoztak ezzel - ők ugyanis nem tudnak semmi ilyesmiről.

A menedzsment cáfol

A "vőlegény" szóvivője kategorikusan kijelentette: "Deryck nem vőlegény"; a zenekar menedzsmentje pedig egy szerdai közleményben igyekezett a csalódott rajongók tudtára adni: "Derycket és barátait mindenhová lesifotósok követik. A legutóbbi hamis hírek pedig csak azt mutatják, mennyire indiszkréten tolakszik be a média a sztárok magánéletébe, és gyárt teljességgel alaptalan pletykákat és híreket."

Lavigne stábja egyelőre csak elzárkózott a véleménnyilvánítástól, mint mondták: ők egyébként sem kommentálják az énekesnő magánéleti eseményeit.

A The Sun szerdán egy, a párhoz közel álló információforrásra hivatkozva tette közzé az állítólagos esküvő hírét. Azt írták, Whibley térdre ereszkedve kérte meg Lavigne kezét még a múlt héten, Kaliforniában. A terjengő pletyka újabb erőre kapott, amikor az énekesnő a hétfői Music Awards díjkiosztón a bal kezén egy látványos gyűrűvel jelent meg.

A rajongók megosztottak

Mindkét művész rajongóit sokkolta a hír. A Sum 41 oldalának üzenőfalán egymást érik a csalódott bejegyzések, amiért Whibley horogra akadt: "Utálom Avril-t... hánynom kell tőle" - írja igen kritikusan egy felháborodott fan. Vannak, persze, akik belenyugszanak a döntésbe, és inkább arra kötnek fogadásokat, vajon milyen nászajándékkal lepik meg az együttes tagjai a párt.

Az ALavigne.com-on inkább a "ha ő boldog, mi is azok vagyunk" hozzáállás jellemző. "Szerintem csodás, hogy megtalálta azt a férfit, akihez az életét kötheti" - írja egyik rajongója. "Csodaszép páros, és csodaklassz lesz, ha összeházasodnak!" - lelkesedik roppantul egy másikuk.

Egyelőre azonban még mindig nem tudni biztosan, lesz-e házasság, vagy sem. Lavigne csütörtök este, a World Music Awards díjátadón fog fellépni, sokan azt várják, hogy ekkor talán reagál a pletykákra valamilyen módon.