Avril Lavigne részegen flörtölt pasija riválisával

2004.09.20. 19:52
A Las Vegas-i World Music Awards után Avril Lavigne egész éjjel ivott Courtney Love-val és Anna Nicole Smith-szel. Később részegen barátja riválisával ölelkezett, aki hazakísérte a lányt a szállodába.
Múlt héten még eljegyzésről beszéltek

Két nappal azután, hogy Avril Lavigne a nyilvánosság előtt is bejelentette, Deryck Whibley-vel komolyak a szándékai, egy másik rockzenésszel kapták lencsevégre. A lány vőlegénye Sum 41 nevű zenekarával éppen Kanadában turnézott, amikor Avril a Las Vegasban rendezett World Music Awards eseményen lépett fel többek közt a Sk8er Boi, és a My Happy Ending című dalával.

A díjátadót követően a fiatal énekesnő Deryck egyik legnagyobb riválisával, Doug Robbal, a Hoobastank zenekar frontemberével poharazott.

Amerikában a 21 évüket betöltött honpolgárok fogyaszthatnak csak alkoholt. Avril éppen csak a 19. évét töltötte be, ennek ellenére egész éjjel folyamatosan ivott, szemtanúk szerint javarészt sherryt. Doug mellett a tinisztár Courtney Love-val és Anna Nicole Smith-szel is harsányan bulizott.

Kiütötte magát

Később két lenge öltözetű táncossal mulatott, akikkel együtt szintén szívesen fotóztatta magát. A díjátadón részt vevő lemezkiadók igazgatói ezt már nem nézték jó szemmel, és kivonszolták a részeg lányt a VIP-vendégek közül. Egyikük arra kérte Avrilt, a saját érdekében ne égesse magát tovább a nyilvánosság előtt.

Később azonban Avril újra Doug körül kezdett legyeskedni, és a nyakába ugrott, hogy gratuláljon a fellépéséhez.

"Avril felszabadultan viselkedett, és összevissza fecsegett a díjátadó után. Egész este pohárral a kezében járt föl-alá, aminek a szervezők nem örültek különösebben, mert az énekesnő túl fiatal még ahhoz, hogy igyon" - írja a Sun című magazin egy vendéget idézve.

Doug hazakísérte a lányt

"Avril rohangált, és elég harsány volt. Úgy viselkedett, mint egy igazi kis rock'n'roll tyúk"- mondta egy másik résztvevő.

Az énekesnő bőven adott témát a bulvársajtónak. Főleg, hogy a lány Douggal távozott a buliról éjjel fél háromkor. A férfi elkísérte Avrilt szállodájába, a Venetian hotelbe.

Deryck, aki korábban Paris Hiltonnal randevúzott, minden bizonnyal féltékeny lesz, ha megtudja, hogy egy másik pasi kísérte haza a barátnőjét. A Sun úgy tippel: Avril majd a részegségére fogja az esetet.

"Vagy talán ráébredt arra, hogy a Hootbastank jobb, mint a Sum 41"- írja az újság.