Tommy Hilfiger megverte Axl Rose-t

2006.05.22. 15:00
A Guns'n'Roses énekesének többször is behúzott a híres divattervező egy New York-i night klubban. Axl gentlemanként tűrte az ütéseket.

Manhattan Chelsea nevű negyedében a The Plumm nevű klubban az előkelő társaság szeme láttára próbálták megszégyeníteni a püffedő fejű Axl Rose-t, aki újabban egy személyben képviseli turnéján a régi Guns'n'Rosest. Előbb-utóbb várható volt, hogy megveri valaki.

Csonttörő Hilfiger

A Plummban éppen a csinos Rosario Dawson huszonhetedik születésnapját ünnepelték, ezért ment oda aznap Axl Rose, de rajta kívül még Lenny Kravitzot illetve Kid Rockot is érdekelte a színésznő bulija.

A New York Post híradása szerint az ötvenöt éves divattervező, Tommy Hilfiger azért lett mérges Axl Rose-ra, mert az elvette a barátnője italát. A feldühödött Hilfiger először a karján ütötte meg a rockert, majd több ütést elhelyezett az arcán is, szemtanúk szerint nagyon vicces látványt nyújtott.

A New York Postnak nyilatkozó szemtanú elmondta, hogy Hilfiger egyetlen vágya volt, hogy kiüsse Axl Rose-t. Eközben Kid Rock próbált odamenni hozzájuk, de a bár vendégei elsodorták. Az informátor szerint mindez hihetetlen látványt nyújtott.

Axl az úr

A klub tulajdonosa szerint Axl Rose tökéletes gentlemanként viselkedett, és nem ütött vissza, nehogy komoly sérülést okozzon Hilfigernek. Rose a New York Postnak elmondta, hogy a rocker szerinte semmivel sem provokálta ki a "habzó szájú" Hilfiger támadását.

Úriember mivoltát azzal is bizonyította, hogy amikor a verekedés után a színpadra állt előadni a "You're Crazy" (Te nem vagy normális) című számát, azt "jó barátjának, Tommy Hilfigernek" ajánlotta.