horoszkóp

Halállal fenyegetik a pornó-DJ klipjében szereplő modellt

2008.01.23. 13:56
Halálosan megfenyegették és kitiltották Iránból a pornóképeivel elhíresült DJ Basshunter klipjében szereplő ex-pornószínésznőt, Aylar Lie-t. A norvég állampolgárságú, félig iráni származású Lie-t egykor a pornószakma Diana hercegnőjeként tartották számon.

Halálosan megfenyegették Aylar Lie perzsa származású modellt, aki a zenei karrierjét egy jó kis pornóbotránnyal is megtámogató svéd DJ, Basshunter Now You're Gone című videoklipjében nyújt emlékezetes alakítást - írja a The Sun. A korábban pornószínésznőként dolgozó Aylar Lie-nek nem először köszön vissza a múlt: szépségkirálynői ambícióiról is pornós előélete miatt kellett lemondania. Aztán depressziós lett és magányában Istenhez fordult segítségért, majd elvállalta a norvég DJ, Jonas Erik Altberg erotikus klipjének főszerepét. A szám tényleg borzalmas, de persze halállal fenyegetni tényleg túlzás volna érte - igazából nem is ez fáj az ő létezését megszüntetni kívánóknak, hanem pornós múltja.

"Az apámat szerettem volna meglátogatni, de azt mondták, ha beteszem a lábam Iránba, megölnek" - mondta az iráni származású, Norvégiában elő Aylar, aki ellen Iránban igazi hadjárat folyik. Saját honlapját például már tavaly betiltották - a norvég azért még működik -, amikor az iráni Youssef nevű énekessel közös kislemezt jelentetett meg, most pedig azt közölték vele: meghal, ha beteszi a lábát Iránba.

Csak figyelemre vágyott

A modellt a The Sun szerint a 2004-es Miss Norvégia szépségversenytől szintén eltanácsolták, amikor fény derült pornós múltjára: Lie 2002 és 2003 között több pornófilmben is szerepelt, a szakmában - mivel teljes neve Aylar Dianati Lie - a pornó Diana hercegnőjeként is emlegették. Lie a kudarc után mindent megtett az ismertségért: egyszer például azzal próbálta felhívni magára a figyelmet, hogy kijelentette, hármasban szexelt Robbie Williamsszel - az énekes ezt később cáfolta.

Iránban nem látják szívesen

"Nagyon szerettem volna, ha megismernek az emberek, ezért voltak azok a botrányok. Azt szerettem volna, ha az Aylar név igaz márkanévvé válik" - magyarázta az egykori pornós. "Az volt a meggyőződésem, hogy még mindig jobb, ha beszélnek rólad, mint ha azt sem tudják, hogy ki vagy. Abban az időben elég depressziós és magányos voltam. Azelőtt sosem volt kapcsolatom Istennel. De akkor egy nap leültem és elkezdtem imádkozni: Isten segítségét kértem, hogy elérjem a céljaimat" - mondta a modell, aki aztán úgy döntött: a pornózás után egy erotikus videoklippel menetel tovább céljai elérése felé.