Ajtót mutattak George Clooneynak és Brad Pittnek

2004.03.16. 10:28
Csavargónak nézték és ezért nem engedték be Róma luxusszállodájába, a Exedra A Boscolóba Brad Pittet és George Clooneyt, akik épp az Ocean's Eleven folytatása, az Ocean's Twelve forgatására készülnek az olasz fővárosban.
A két amerikai sztárszínész a Róma belvárosában, a Piazza della Republicán álló hotelban szállt meg az előmunkálatok idejére, és az incidens akkor történt, amikor egy hirtelen támadt vihar miatt bőrig ázva tértek vissza reggeli kocogásukból: az egyik biztonsági alkalmazott csapzottan és sáros melegítőben nem ismert rájuk, ezért nem akarta felengedni őket a lakosztályukba. Az IMDb szerint Clooney és Pitt nagy nehezen elmagyarázta neki, hogy ők nem csavargók, így végül sűrű bocsánatkérések közepette bebocsátást nyertek.

Tizenkét trükkös ember

Az Ocean's Twelve forgatása eredetileg egyébként februárban kezdődött volna, ám Pittnek a Trója című film készítése során megsérült az Achilles-ínja, így a felvételek csak áprilisban kezdődnek. A filmben Danny Ocean (Clooney) bandája európai fővárosokban hajt végre három rafinált akciót; az eddigi sztárcsapathoz Catherine Zeta-Jones és Vincent Cassel is csatlakozott. Az amerikai premier időpontját 2004. december 10-re tűzték ki.