Lánya született a Blink-182 dobosának

-b-
2005.12.29. 12:15
Karácsonyeste született meg a Playboy-nyuszi és a punkdobos második gyermeke, Alabama Louella. Noha a Blink-182 február óta nem zenél, Barker nem pihen: családi valóságshow-t forgat és régi zenekarával adott ki lemezt.

Karácsonyeste született meg Travis Barker, a Blink-182 dobosa és Shanna Moakler színésznő-modell második gyermeke, írja az E!Online amerikai sztármagazin. Az Alabama Louella Barker névre keresztelt kislány 3,18 kilóval született meg éjjel fél egykor.

Harmadik gyerek

Az MTV Meet the Barkers családi realityshowja főszereplőinek ez a második közös gyereke: fiuk, Landon már két éves. Moannának előző vőlegényétől, Oscar De La Hoya bokszbajnoktól van egy hatéves kislánya, Atiana.

A látnoki képességekkel megáldott Barker már tavaly májusban megjósolta Alabama születésének körülményeit. "Remélem, karácsonyeste érkezik majd, és kislány lesz" - nyilatkozta a People magazinnak, amikor bejelentették, hogy megint gyereket várnak.

Fekete esküvő

A szénné tetovált punkdobos 2003-ban jegyezte el Playboy-nyuszi barátnőjét a disneylandi Kísértetkastélyban, majd idén október 30-án házasodtak össze. Az esküvő díszleteit kedvenc filmjük, a Tim Burton által rendezett Karácsonyi lidércnyomás ihlette, a vőlegény tanúi pedig a Blink-182 két másik tagja, Mark Hoppus és Tom DeLonge voltak.

Nem pihennek

Barker végre ráér családjával törődni, ugyanis a zenekar február óta nem működik. Igaz, hivatalosan nem feloszlásukat jelentették be, csak "határozatlan idejű szünetelésüket". A tagok ugyanakkor nem hagyták abba a zenélést: DeLonge bejelentette, hogy új lemezen dolgozik Angels & Airwaves nevű zenekarával, mely szerinte "generációnk legnagyobb rock and roll forradalma". Barker és Tim Armstrong, a Rancid énekes-gitárosa júniusban Transplants nevű régi zenekarukkal adtak ki új lemezt, Barker és Hoppus pedig Plus-44 néven csinált egy zenekart.

Barker és neje közben családi valóságshowjuk második évadján dolgozott, mely januárban indul. "Szerintem a tavalyi szezon is szuper volt, de ez sokkal őrültebb" - nyilatkozta Barker az MTV-nek - "El sem tudjátok képzelni."