horoszkóp

BB Évi apát keres a gyerekének

2005.08.29. 12:53
A Big Brother első szériájának nyertese terhes, de a gyerek apja nem akarja vállalni a gyereket. Párkányi Évi már nem vágyik a pornószakmába, minden energiájával az anyaságra koncentrál.

A tizenhat hetes terhes Párkányi Évi már egyáltalán nem akar pornózni, és a jövőben sem tervezi ezt a fajta megélhetést. Kizárólag az anyaságra koncentrál, és szépítgeti azt a családi házat, amelyet nemrég vásárolt magának, írja a Blikk.

Egyedül maradt

Mint arról korábban beszámoltunk, a Big Brotherből ismert Párkányi Évit elhagyta születendő gyermeke apja, Feri, akivel - kisebb megszakításokkal - fél évig élt együtt. A valóságshow egykori sztárja azonban nem keseredett el - derült ki a Blikknek adott interjújából. Párkányi elmondta, szerencsére ott van az édesanyja, akire mindenben számíthat és arról sem tett le, hogy egyszer talál majd egy olyan férfit, aki elfogadja őt a kisbabájával együtt.

Csinosít, vásárol

BB Évi a lapnak elmondta, napjai nagy része pihenéssel telik, de sokat foglalkozik annak a családi háznak a csinosítgatásával is, amit nemrég vett meg magának. A kismama egyébként jól viseli a terhességet, elkerülték az ilyenkor szokásos reggeli rosszullétek. Bár még nem ismeri a gyerek nemét, nem tudta megállni, hogy ne vásároljon a kicsinek, fehér rugdalózókat és kelengyéket vásárolt a születendő gyereknek.

Pornózni akart

A Big Brother első szériájának nyerteséről nemrég előkerült egy pornókép-sorozat: egy szexportálon voltak láthatóak a fotók, amelyet az ismeretlen beküldő magát BB Évinek kiadva, "ezekkel kerültem be a Big Brotherbe!" kommentárral juttatott el a szerkesztőknek. Mint a lány a Színes Bulvár Lapnak elmondta, a képek még azelőtt készültek, hogy ismertté vált volna, de a Big Brother után rájött, a pornószakma mégsem neki való. Azóta is attól félt, mikor kerülnek elő a fotók, de bevallása szerint most, hogy ez megtörtént, meg is könnyebbült.

Nem sokkal a képek nyilvánosságra kerülése előtt egy másik lapnak - egészen pontosan a Blikknek - ezzel szemben azt nyilatkozta, pornózni szeretne. Azt tervezte, hogy az egyik legismertebb pornóproducernél, Kovinál fog munkára jelentkezni, de akkor még nem tudta, hogy terhes. Felfázásra gyanakodott, amikor elment orvoshoz, akkor állapították meg, hogy várandós.

Visszatért

A 24 éves Párkányi Évi 2002-ben tűnt fel a Big Brotherben, és azt tervezte, hogy a főnyereményéből egy éttermet nyit, de egy évvel később már elverte mind a tizenhat millió forintot. Ezután súlyos depresszióba esett, és elmegyógyintézetben kezelték. Felmondta budapesti albérletét, és hazaköltözött Kaposvárra. Nemrég öngyilkossági kísérletet követett el, de túlélte. Idén áprilisban azonban újból vállalta a nyilvánosságot, amikor kissé elhízva, félcentis hajjal megjelent a tévében arra figyelmeztetve az embereket, éljenek tudatosabban.