horoszkóp

Bébidömpig várható a külföldi celebeknél

2008.01.18. 13:50
Nicole Richie és Christina Aguilera egy nap különbséggel hozta világra gyermekét a Cedars-Sinai Egészségügyi központban. Ez azonban csak a kezdet, ugyanis pár hónap leforgása alatt tucatnyi sztár ad majd életet gyermekének. Várandós többek között Nicole Kidman, Halle Berry, Jessica Alba, Jennifer Lopez és még sokan mások.

A Cedars-Sinai Egészségügyi Központban két nap leforgása alatt három celeb - Courtney Thorn Smith, Nicole Richie és Christina Aguilera - is világra hozta első gyermekét. A Melrose Place, az Ally McBeal és a Papás-mamás című sorozatokból ismert Courtney Thorn Smith újszülött kisfiát Jacob Emerson Fishmannek hívják. A színésznő egy évvel ezelőtt, január elsején ment hozzá a kicsi édesapjához, Roger Fishmanhez.

Terhes celebek

Szintén pénteken látta meg a napvilágot a Good Charlotte frontemberének, Joel Maddennek és Nicole Richie-nek kislánya, Harlow Winter Kate Madden. Vagyis Lionel Richie tévedett, amikor novemberen azt állította, hogy fiúunokája lesz. A pár állítólag még idén össze akar házasodni.

Paris Hilton kebelbarátnője azt reméli, hogy az anyaság teljesen megváltoztatja majd. Tény, hogy azóta nem került bajba. Egy 2006 decemberében történt incidens miatt, amikor is betépve, a forgalommal szemben vezetett viszont kereken 82 percet ült a hűvösön augusztusban, vagyis amikor már várandós volt. Anorexiája miatt azonban majdnem elvesztette magzatát a negyedik hónapban, egy héttel a szülés előtt pedig ismét kórházba kellett szállítani.

Bár egyes források szerint Christina Aguilera Richie-vel egy napon hozta világra kisfiát, később kiderült, hogy ez nem igaz. Ugyanis Max Liron Bratman szombaton este bújt elő. Igaz, az énekesnő eredetileg úgy tervezte, hogy első gyermeke január tizedikén, programozott császárral születik meg.

Ha valaki belép az énekesnő hivatalos honlapjára, a nyitóoldalon öt világoskék lufival találja szembe magát, amelyekre a kisfiú neve, súlya, hosszúsága és születésének dátuma van feltüntetve. Sőt, a celebnek arra is volt ideje, hogy rajongóinak egy rövid üzenet írjon. Aki akarja, pedig letöltheti a Save Me From Myself című dalhoz készült videóklipet, amit Aguliera erre az alkalomra készítettet. Állítólag több részletet is bevágtak az énekesnő és Jordan Bratman esküvőjén készült felvételekből.

Cedars-Sinai Medical Center – A celebek kedvenc klinikája
Az intézményt U.S. News & World Report az Egyesült Államok egyik legjobb kórházának kiáltotta ki, valószínűleg ezért itt a legnagyobb az egy négyzetméterre eső celebek száma. Számtalan híresség hozta itt világra gyermekét, például Gwen Stefani, Britney Spears, Milla Jovovich. Tom Cruise és Katie Holmes pedig egy helyi szakértőt keresett fel, hogy lányuknak, Surinak mihamarabb szülessen egy kisöccse. Itt hunyt el közel egy évvel ezelőtt Angelina Jolie édesanyja, Marcheline Bertrand, aki rákbeteg volt. Owen Wilsont is ide szállították be, miután augusztusban megpróbált végezni magával, akárcsak David Hasselhoffot, aki alkoholmérgezés miatt szorult orvosi segítségre. Gábor Zsazsa lábát szintén itt műtötték meg, miután a végtag elfertőződött. Bár Orlando Bloom nem sérült meg, amikor októberben neki hajtott több parkoló autónak, két utasát itt ápolták a baleset után. Novemberben óriási botrány kerekedett, amikor kiderült, hogy Dennis Quaid újszülött ikreinek túladagolták a véralvadásgátló szert, és emiatt életveszélyes állapotba kerültek. A színész azóta beperelte a kórházat. Végül, de nem utolsó sorban, ide vitték be Britney Spearst is, aki két héttel ezelőtt túszul ejtette fiait. Annak ellenére, hogy ön- és közveszélyesnek nyilvánították, két nappal később kiengedték.

Nem ez az első eset, hogy két sztár egyszerre, szinte egymás mellett vajúdik. Katie Holmes és Brooke Shields 2006 áprilisában ugyanabban a kórházban, ugyanabban az időpontban szült. Az ügy pikantériája: pár hónappal korábban Tom Cruise jó szcientológushoz híven a nagy nyilvánosság előtt szemrehányóan kioktatta a színésznőt, amiért gyógyszerekkel próbálta kezelni depresszióját, miután első gyermekét világra hozta.

Az elmúlt pár napban még két celebbaba jött a világra. Stella McCartney harmadik gyermeke, Beckett Robert Lee január nyolcadikán látta meg a napvilágot egy londoni klinikán. A híres divattervezőnek és férjének, Alasdhair Willisnek már van egy hároméves fia, Miller Alasdhair James, és egy egyéves kislánya, Bailey Linda Olwyn.

Egy nappal később született meg Toni Collette színésznő első gyermeke, Sage Florence egy ausztráliai kórházban. A kislány édesapja Dave Galafassi, akivel a celeb öt évvel ezelőtt házasodott össze.

Az év többi része valószínűleg hasonlóan mozgalmas lesz a celebszülészek számára, ugyanis több mint egy tucat sztár várandós éppen. Jennifer Lopez a Fematastic számításai szerint valamikor tavasszal hozza világra gyermekét, illetve gyermekeit. Az énekesnő, a látható jelek ellenére, csak novemberben, egy koncerten jelentette be, hogy gyermeket vár. A sztár állítólag a "csendes szülés módszerét részesíti majd előnyben, ha itt az idő.

Klikk!

Halle Berry szeptemberben jelentette be a nagy hírt. A színésznő várhatóan február végén, március elején ad életet a babának, aki egy közeli barát szerint kisfiú lesz. A büszke édesapa nem más, mint Gabriel Aubry, aki modellként keresi a kenyerét. Halle Berry-t Lopezzel ellentétben nem zavarja, hogy a terhesség miatt kicsit meghízott.

Kerry Katona kisfiának érkezése szintén tavasszal esedékes. A brit énekesnőnek már van három gyermeke. A Westlife-os Brian McFaddennel kötött házassága alatt két kislánya született, Molly és Lily-Sue. Második férjével, Mark Crofttal pedig egy közös gyermeke van, a tízhónapos Heidi.

Cate Blanchett színésznő, aki jelenleg harmadik gyermekét hordja a szíve alatt, április környékén ad életet két fia, Dash és Roman testvérének. Kolléganője, Jessica Alba decemberben jelentette be, hogy éppen a harmadik hónapban van, vagyis ő késő tavasszal szül. A celebet nemrég jegyezte el barátja, Cash Warren, az esküvővel azonban valószínűleg várnak, ugyanis Alba nem akar nagy pocakkal oltár elé állni.

Britney Spears tizenhat éves kishúga szintén áldott állapotban van, bár az említett celebek közül valószínűleg őt számított erre a legkevésbé. Jamie Lynn Spears mindenestre május, június környékén biztosan világra hozza a botrányos család legifjabb tagját. Egyes források szerint azonban a baba akár márciusban is megérkezhet, ugyanis Spears a hasa méretét elnézve hazudott teherbe esése időpontjáról.

Nicole Kidman szóvivője először ugyan tagadta, hogy a színésznő terhes lenne, január azonban mégis bejelentette, hogy a celeb, akinek már van két örökbefogadott gyermeke, várandós. Az apa nem más, mint a férj, Keith Urban, aki pár hónapja még nem állt készen a családalapításra. A nagy hírt vélhetően azért titkolták, mert Kidman korábban kétszer is elvetélt. Ha most minden jól megy, a baba nyáron látja meg a napvilágot. A szülésnél jelen lesz a celeb édesapja, édesanyja és testvére.