A Velvet az RTL Klubon március 18-án induló és havonta jelentkező műsoráról kérdezte a színészt.
"Nem beszélgetek, ugyanis nem vagyok kíváncsi senkire" - mondta viccesen Bajor arra a kérdésre válaszolva, hogy a tervek szerint egy újabb talk showról van-e szó.

"A Gálvölgyi showtól elütő, nem kizárólag jelenetekre épülő, hanem inkább személyesebb, kötetlenebb hangvételű, sztorizós műsort tervezünk" - fogalmazott. Bár még nem kezdték el a forgatást, a tervek szerint a show egy részeként külső helyszíneken készült humoros jeleneteket láthatunk, amelyekhez Bajor kedvelt kollégáit kéri fel partnerként.

A színész a jelenetek íróival és a rendezővel közösen választja ki a showban feltűnő színészeket: "Még nem tudom milyen jelenetek lesznek, ma lesz az első stábértekezlet, ahol már a konkrétumokról is szó esik. A már elkészült forgatókönyv alapján választjuk ki a partnereimet." A bejátszott jeleneteket a műsor díszletéül szolgáló pódiumszerű színpadon Bajor villámtréfái és egyszemélyes produkciói egészítik ki.

Nyaralás után, főszerep előtt

A színész pihenten lát neki a munkás hétköznapoknak, ugyanis nemrég érkezett haza egy kéthetes dominikai nyaralásról. Egy nagy utazási iroda reklámarcaként minden évben elutazik egy általa választott, ám a cég által finanszírozott útra. "Általában ilyen szokott lenni, finom volt a tenger, szép volt az idő. Most először választottam Dominikát, ugyanis kétszer nem megyek ugyanarra a helyre" - mesélt Bajor a Velvetnek az utazási iroda biztosította kedvező lehetőségeiről.

A televíziós megjelenés mellett a színházi próbák töltik ki a színész idejét, aki a József Attila színházban Allister Beaton: Feel Good című darabjának főszerepére készül.