Komikus jelenetek füzére lesz a Bajor-show

2004.03.18. 14:24
A színész - avagy most már mondhatjuk úgy is: showman - a nevét viselő, csütörtök este debütáló műsoráról beszélt nekünk, de azt is megtudtuk, hogy a tavasz ellenére mennyire be van havazva, és hogy szeret levelet kapni.
Bajor Imre nagyon elfoglalt mostanában: új műsora forgatásáról egyenesen a színházba rohan, majd aludni is alig van ideje, mert kora reggel már az RTL Klub reggeli műsorában beszél az induló Bajor-showról. Reggel 9-kor egy fáradt hangú, de kedves és készséges Bajor Imrét sikerült telefonvégre kapnunk, akivel természetesen mi is az új műsoráról beszélgettünk, mert eddig csak azt tudtuk, hogy nem beszélgetőshow lesz.

Nem politikai kabaré

Tekintse meg képeinket!
"A Bajor-show tulajdonképp jelenetek füzére, amit a beszélgetős-sztorizgatós összekötőszöveg fűz egybe. Nem lesznek a szó klasszikus értelmében meghívott vendégek, mert nem talkshow-t csinálunk, inkább a stand-up comedy felé próbáltunk nyitni, de a jelenetekben természetesen jól ismert színészkollégákat is láthatnak majd a nézők. Az első két adásban többek közt például Hernádi Judit, Szerednyei Béla, Pusztaszeri Kornél is feltűnik majd különböző szerepekben a képernyőn." - mesélte el a színész, aki tegnap már a műsor második adását vette fel stábjával. A Heti hetes sztárja azt is elmondta, hogy bár a jelenetekben napi aktualitásokra is igyekeznek reflektálni, nem szeretnének átpolitizált műsort készíteni. "Ez a téma azért nyilván jelen lesz, hiszen ebben az országban a politika napi szinten át- és átszövi az életünket, de a műsorban csak finoman fog megjelenni."

Nem alpári humor

"Manapság a televíziózás nagyon eldurvult, olyan elemeket használnak, amelyek nagyon távol állnak tőlem. Mi egy ízléses dolgot szeretnénk csinálni, amivel senkit nem sértegetünk, nincs benne alpári humor és csúnya szavak. Bizonyos szempontból ez a műsor vízválasztó lehet, reméljük, a közönség is vevő lesz erre a szelídebb fajta humorra." - mondta el a műsorvezető, aki az újonnan induló show mellett egyéb elfoglaltságai is lekötnek.

Nem túl kipihent

Klikk a képre!
A József Attila Színházban a március 12-én bemutatott Mosolykommandó című darabban játszik főszerepet, az Operettben Mágnás Miskát alakítja, emellett továbbra is láthatjuk a Heti hetesben. "Egyrészt nagyon jó, hogy ennyi minden történik körülöttem, de ez egyben nagyon fárasztó is, és egyre nehezebben viselem. Nem normális dolog, hogy éjjel fél kettőkor fejezem be a napot, mikor mások már rég alszanak." A színész azt is elképzelhetőnek tartja, hogy elfoglaltságai közt idővel kénytelen lesz szelektálni: "Nem szeretném kivárni, míg kórházban kötök ki. Sokszor azon veszem észre, hogy éjjel fél kettőig dolgozom, úgy érzem, lassan túlvagyok a tűréshatáron."

A színész elfoglaltságai mellett azért szerencsére tudott időt szakítani 47. születésnapjának megünneplésére, a partin rengeteg barátja és színészkollégája köszöntötte fel. "Nagyon jólesett, hogy ennyi, számomra nagyon jelentős ember ott volt, hiszen magamról tudom, hogy én is hány helyre nem jutok el, pedig sokszor fontos volna." Bevallása szerint nagyon sok ajándékot kapott ugyan, de mégsem ezeknek örült a legjobban: "a legfontosabb az volt, hogy majdnem mindenkitől nagyon kedves leveleket kaptam az ajándékok mellé. Igazán jóleső érzés volt, nagyon szépeket írtak, talán ezeknek a kedves soroknak örültem a leginkább."