Balázs kimerült a Kísértésben

2004.06.11. 14:26
Balázs cáfolja azon híreszteléseket, miszerint kórházba került volna, és egyúttal szeretné, ha kicsit békén hagynák. Sokat dolgozott, és egyszerűen kimerült.
Sebestyén Balázs, azaz Balázs nem jelent meg tegnap a Viva Comet díjkiosztón, mert megbetegedett. A vendégek körében, és mára szélesebb körben is elterjedt, hogy a műsorvezető annyira rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani. Az RTL Klubnál azonban nem tudtak arról, hogy munkatársuk kórházban lenne, és javasolták, kérdezzük meg inkább Balázst magát, mi történt vele pontosan.

A műsorvezető nem volt túl boldog, hogy betegségében zavartuk, sőt kifejezetten hevesen reagált, amikor hogyléte felől érdeklődtünk, és a bulvárlapokat kezdte szidalmazni. Kicsivel később azonban megenyhült, és várakozásainkkal ellentétben nem tette le a telefont, hanem készséggel válaszolt kérdéseinkre.

Csak a gyomra rossz

"Legalább elmondhatom nektek, hogy nem vagyok kórházban, itthonról beszélek. Ma egész nap csörgött a telefonom, és olyan dolgokat hallottam magamról, hogy alig hittem el. Az ember egy kicsit rosszul lesz, és máris mindent összeírnak róla. Volt olyan újság, amelyik úgy hívott fel, hogy melyik kórházban fekszem, mert jönnének fotózni. Tudom, hogy közéleti személyiség vagyok, de a betegségemhez senkinek semmi köze, utálom ezt a felhajtást, a beteges pletykákat."

A műsorvezető elmondta, hogy egyszerűen kimerült a sok forgatástól, és a díjkiosztó előtt négy órával rosszul lett, és úgy gondolta, inkább otthon marad, minthogy ott essen össze. "Szerencsére Lilu is megértette, és profin levezette egyedül. Egyszerűen sok volt a munka és a forgatás, kimerültem Mexikóban, és itthon is hátra volt még jó pár Balázs-show forgatása. Elég stresszes vagyok, és az idegesség mindig a gyomromra húzódik rá, most is ez történt. Gyomorgörcsöm lett, de most már jobban vagyok és délután megyek is dolgozni."

Nyáron regenerálódik

Az RTL-Klub műsorvezetője elmondta, hogy bár kimerítő volt a Kísértés című műsor forgatása, annak ellenére nagyon élvezte. Szeret terepen dolgozni, még ha nehezebb is, mint stúdióban, és örül, hogy eljutott Mexikóba és a Karib-tengerhez. Pihenni azonban már régen nem tudott, ezért nyárom pihenni, regenerálódni szeretne, hiszen szeptemberben majd két műsorral tér vissza.

"Nyáron forgatás nem lesz, csak a rádió, mondjuk nekem a Rádió DJ is ugyanolyan fontos, azt is nagyon szeretem. De többet fogok tudni pihenni, mindenképpen elmegyek a barátaimmal egy hétre valahová, meg talán a barátnőmmel is külföldre" - mondta el Sebestyén Balázs, aki a beszélgetés lezárásaként elnézést kért kezdeti kirohanásáért.