horoszkóp

Sebestyén Balázs beszólt a kollégáinak

2007.10.27. 14:44
A műsorvezető szerint vannak, akiknek nem való ez a pálya. Példának Árpa Attilát és Kasuba L. Szilárdot hozta fel. Majd hozzátette, szerinte azért akar annyi fiatal bekerülni a tévébe, mert otthon nem kapnak elég szeretetet.

Az RTL Klub sztárja az Esti Frizbi adásában elárulta, ő soha nem vállalna el egy olyan műsort, melyben nem tudja elképzelni magát. Szerinte vannak kollégák, akik nem tartják be ezt a szabályt, ilyen például Kasuba L. Szilárd. Sebestyén Balázs a kereskedelmi csatorna volt kreatív igazgatójáról sincs jó véleménnyel, aki a konkurenciánál kipróbálta a műsorvezetést is. "Árpa Attilát sem tudom elképzelni műsorvezetőként."

velvet.hu

A beszélgetés során felmerült a kérdés, hogy miért akar mindenki bekerülni a tévébe. A celeb szerint a mai fiatalok azért szeretnének híresek lenni, mert otthon nem kapnak elég szeretet, és szükségük van a visszaigazolásra. Sebestyén Balázs amúgy nem tudatosan választotta ez a pályát. "Én belecsöppentem. Húsz évesen az arcomba tolták a kamerát és kezembe adták a mikrofont."

Sebestyén a szakma nagy öregjeinek, például Vitray Tamásnak és Friderikusz Sándornak is beszólt. "Nekik ez az imdizsük, az egójuk, hogy egy fiatalabb nem lehet olyan jó." Volt egy kolléga, akiről viszont még neki is jó véleménye volt. Ő pedig Jáksó László. "Jól játssza a hülyét, nagyon tudatos. Kitalálta, hogy ebben jó. Kevesen tudják, hogy egy nagyon intelligens pasi, akivel jó beszélni."