horoszkóp

'Szex és dráma bőven lesz a Kísértésben'

dns
2004.09.17. 12:06
A Kísértés című valóságshow játékosai utálták a házigazdát, mert tőle tudták meg, ha párjuk felszarvazta őket a mexikói luxustáborban. A Balázs show vendégei pedig azért utálják őt, mert szembesít. A műsorvezető mindkét szerepet kedveli.
Kemény szex és dráma

"A Kísértés című reality eseményei csupán három hét alatt bonyolódtak, de ez idő alatt is megdöbbentő drámákat láttam"- mesélte Balázs, az RTL Klubon októberben induló valóságshowjának házigazdája, akit arra kértünk, avasson be bennünket a nyár eleji, mexikói forgatás kulisszatitkaiba.

Tekintse meg képeinket!
A műsorvezető elmondta, a Kísértésbe jelentkezett párok a "karibi táborban" egymástól elválasztva, luxuskörülmények, és vonzó ellenkező neműek közt töltötték az idejüket. Minden lépésüket rögzítette a stáb.

"Az összefoglalókban látható majd kemény szex is, de számomra érdekesebb volt a játék pszichológiai háttere. A műsorba jelentkező fiatalok szentül hittek párjuk hűségében. Kiderült, hogy mégis akad olyan szexi férfi, vagy nő, aki elcsábíthatja a kedvest. Azon a mesés helyszínen kitágult a világ"- emlékezett vissza Balázs.

Tenger, nyár, bosszú

A műsorvezető tapasztalatai szerint először is a mediterrán környezet, a tenger és a nyár szabadította fel a játékosokat, másrészt az élmény, hogy esetenként a párjuknál okosabb, szexisebb, megértőbb, vagy éppen figyelmesebb emberrel találkoztak a luxusbázison.

"Ez azonban még nem feltétlenül vezetett félrelépéshez. Sok esetben akkor szánták el magukat a kalandra a játékosok, amikor a videofelvételeken látták, párjuk mit csinál a másik táborban" - tette hozzá Sebestyén Balázs.

Az úgynevezett tábortűz-ceremónián Balázs ugyanis minden este bemutatta a felvételeket, amelyekre sok esetben bosszúból kontrázott rá a felszarvazott.

'Gyűlöltek a játékosok'

"Utáltak a játékosok, mert én hoztam a rossz hírt a másik táborból. Amikor megláttak a tábortűznél, már görcsbe rándult a gyomruk. Nem bánom. Közel áll hozzám ez a szerepkör, a Balázs showban is gyakran gyűlölnek a beszélgetőtársak."

Klikk a képre!
A két műsor közti párhuzamot Balázs egy történettel magyarázta. Nemrég egy drogos fiúval beszélgetett a stúdióban, akit felelősségre vont életmódja miatt. A srác megharagudott, és összeveszett a műsorvezetővel. Balázs később megtudta, a függő fiú az adás utáni napokban mégis jelentkezett egy elvonókúrára.

"Leggyakrabban azért utálnak engem, mert rossz meglepetést szerzek a vendégeknek. Minden meghívottal előzőleg aláíratunk egy szerződést, amelyben feltesszük a kérdést: vállalja-e, hogy találkozik majd egy meglepetés-vendéggel, aki miatta jött el? Ezt minden esetben alá szokták írni. Aztán engem kárhoztatnak, ha olyan ember szeretné a tévén keresztül újra felvenni velük a kapcsolatot, akire a legkevésbé sem vágynak" - mondta a műsorvezető, aki ezzel arra a show-val kapcsolatban gyakran elhangzó vádra is szeretett volna reagálni, amely szerint a szerkesztők szándékosan kellemetlenkednek a vendégekkel.

'Konta Barbara nem vetélytárs'

A többség bizalma azonban nem csappant meg a nyári szünet után sem. Sebestyén Balázs szembesítő műsora a nézettségi adatok alapján erősebben kezdte az őszi szezont, mint a vetélytársának kikiáltott Barbara - Dumáljuk meg! című műsor.

"Régen naponta lekértem a nézettségi adatokat, most már több önbizalommal ritkábban követem. Attól végképp nem tartottam, hogy Konta Barbara a riválisom lehet. Nem tartom őt igazán erős műsorvezetőnek"- fejtette ki véleményét a Viván edzett műsorvezető.