Óvadékért lehet szabadlábon az anyját megverő Christian Bale

2008.07.23. 13:29
A színész állítólag megvert anyja és nővére hallgat a "kínos családi ügyről". Az Amerikai Pscyho Patrick Batemanje jelenleg a legújabb Batman-film bemutatójával turnézik, de szeptemberen biztosan visszatér a londoni rendőrségre, hogy még egyszer kihallgassák.

A legutóbbi hírek szerint az állítólag édesanyjára és nővérére egy londoni hotelben rátámadó Christian Bale-t óvadék ellenében szabadlábra helyezték, és nem emeltek ellene vádat, jelentette az AP. Ennek ellenére a színésznek szeptemberben vissza kell mennie meghallgatásra, az anya a Daily Telegraphnak pedig elismerte, bár valóban történt incidens, nem kíván nyilatkozni a "kínos családi ügyről".

A színész vasárnap este, a Dark Knight című legújabb Batman-film premierje előtt egy nappal a londoni Dorchester Hotelben bántalmazta édesanyját és nővérét, akik feljelentést tettek ellene. A rendőrség a bemutatóra való tekintettel csak hétfőn hallgatta ki Bale-t. A tmz.com arról számolt be, hogy az incidens napján Bale a Terminátor 4 forgatásán is patáliát csapott, mert az operatőr szerinte elrontott valamit. Szintén a tmz arról is ír, hogy a színészhez közel álló források szerint csak egy kis dulakodás történt a londoni szállodában.

Christian Bale mint Batman

A 34 éves színészt a rendőrök négy órán keresztül hallgatták ki, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezték és nem emeltek vádat ellene, írta a The Sun. "Christian Bale önként vonult be egy londoni rendőrőrsre. Tagadja bűnösségét, a hatóságokkal készségesen együttműködött, és részletesen beszámolt a történtekről. Végül a rendőrség nem emelt vádat ellene és szabadon távozhatott" - áll a színész ügyvédének közleményében.

Homályos részletek

Hogy pontosan mi történt vasárnap este a londoni szállodában, egyelőre rejtély, és ha az érintett családtagokon múlik, az is marad. "Valóban történt incidens, és a rendőrség foglalkozik vele. Ez egy nagyon kínos családi ügy, nem szeretnék többet mondani" - nyilatkozta az anya, Sharon Bale.

A korábban cirkuszi előadásokon fellépő nővér, Jenny Bale hasonlóan nyilatkozott, és azt is elmondta, nem ők hívták a helyszínre a rendőrséget. A Daily Telegraph forrása állítja, a mostani incidens egy régóta elhúzódó családi konfliktussal lehet összefüggésben. A FemaleFirst szerint Bale 10 éves korában hagyta ott Wales-ben élő anyját, hogy Los Angelesben élő környezetvédelmi aktivista édesapjához költözzön.