Hajdú Péter legközelebb a bíróságon beszél Bagiról és Nacsáról

dr
2007.01.26. 16:53
Hajdú Péter bejelentette, már csak a bíróságon beszél Nacsáék szerződésszegéséről. A minőségi gondokra hivatkozó Nacsáék viszont agyba-főbe dícsérik a gárdát és a forgatókönyvet, aminek a felvételére nem mentek el . Hajdú szerint ez 50 milliót ér.

A Bagi-Nacsa duó hétfőn (január 22-én) megszegte az ATV-vel kötött szerződését azzal, hogy nem jelent meg a forgatáson - jelentette ki Hajdú Péter, a a Névshowr, a Bagi-Nacsa és az esti Frizbi sikerét ünneplő partin. Hajdú, a műsorok producere ezután közölte, hogy ezzel utoljára itt kívánt foglalkozni, később már csak a bíróságon szólal meg. A színpadon felmutatta a jegyzőkönyvet, amivel azt kívánta bizonyítani, hogy a teljes stáb hétfő reggel kilenckor hiába várta Bagi és Nacsa érkezését. Hajdú szerint a szerződés jelenleg is él, amit több pontban is megszegtek.

"Azért nem mondtuk még fel azonnali hatállyal a szerződést, mert a jogászok még egyeztetnek a tekintetben, hogy hány negatív megjegyzés született a műsorral, illetve a televízióval kapcsolatban. A negatív nyilatkozatokért, - ami a szerződésben is deklarálva van, - 200.000 forint kötbér kötelesek fizetni. Nacsa még azt is mondta, hogy ez a műsor méltatlan volt hozzájuk."

Amikor ők még kisrác voltak. Képek

A mikrofont ezután Commandante Thomas Grande, rádiós műsorvezető, mellesleg a műsor főszerkeszt0je vette át, és elmondta, hogy elhangzott néhány kritika Nacsa szájából. "Iván inkább suttogó propagandát terjesztett. Azt mondta, méltatlanok voltak a körülmények, pedig én úgy gondolom, kitűnő stábot raktak alájuk. Elképesztően jó szakemberek dolgoztak velük. A forgatókönyvet végig együtt, Nacsával készítettük, Bagi kevésbe szólt bele. Együtt írtuk azt a forgatókönyvet, amit ő később becsmérelt. Az, hogy mi volt a fiúk véleménye a szilveszteri produkcióról, meg lehet nézni szombaton este nyolckor az ATV-én. Itt elmondják mind a stábról, mind a körülményekről a véleményüket, és az a legkevesebb, hogy szuperlatívuszokban beszélnek mindenkiről. Úgy gondolom halottról vagy jót vagy semmit.

Mi innentől a semmihez tartjuk magunkat." Ezután Hajdú személy szerint nagyon sok sikert kíván a Bagi-Nacsa duónak, és hangsúlyozta: két tehetséges emberről van szó, akik az üzleti életben és a szerződések terén kihívássokkal küszködnek. "Aláírtak egy kizárólagos szerződést, amit most nem tartanak be. A perelendő összeg körülbelül 50 millió forint lesz" - zárta monológját az átigazolt műsorvezető.

Nacsa és az adu ász

Nacsa Olivér szerint a sztori nem ilyen egyszerű: "Úgy éreztük, nincs kész a koncepció, és ez ilyen formában méltatlan lenne hozzánk. Egyrészről külön dolog a szilveszteri műsor, és az amit most kellett volna forgatni. Egy olyan forgatókönyvet adtak át, ami tartalmilag elfogadhatatlan volt. Tényekről beszélek. Nekünk művészileg kell megközelíteni ezt a kérdést. A jogi lépéseknek meg állunk elébe. Számoltunk ezzel a reakcióval, van is adu ász a kezünkben. "

Nézze meg képeinket!

Megkérdeztük, mégis miért nem jelentek meg a forgatáson. "Azért nem vállalunk el bármit, hogy pénzt keressünk, Hajdú Péter meg csak önreklámot akart, ezt meg szánalmasnak érzem, de ha ez jól esik neki, csinálja -válaszolta Nacsa majd így folytatta: "Más a közönségünk, mint neki. Irtunk levelet, amiben lemondtuk az említett forgatást. Egy január 20-i keltezésű levélről beszélek, amit megkapnak, ha még nem ért volna oda."