horoszkóp

Bálint Antóniának új fiúja van

2006.09.25. 09:39
Hajdú Péter a sajtón keresztül kíván sok boldogságot Bálint Antóniának, akiről úgy tudja, új barátja van. Hajdú nem érti, Bálint Antónia miért ilyen méltatlanul zárta le másfél éves kapcsolatukat.

Hajdú Péter szerint volt barátnője beleszeretett valaki másba, de ennél többet nem szeretett volna elárulni. A műsorvezető a Színes Bulvár Lapnak panaszkodott arról, továbbra sem érti, Bálint Antónia miért zárta rövidre kettejük kapcsolatát. Hajdú csupán annyit közölt, ezúton szeretne sok boldogságot kívánni exének az új barátja mellett, de ezt sem fejtette ki bővebben.

Szombattól hétfőig

Bálint Antónia egy nap elköltözött Hajdú Pétertől, amikor barátja nem volt otthon. Miután összekapolt, és a holmiját kihordta, a lakáskulcsot a postaládába dobta. Hajdú elmondta, csupán egy cetli maradt Bálint Antónia után a lakásban, amire azt írta, már hetekkel korábban jelezte, valami nem működik a kapcsolatukban.

Legutóbb a Velvetnek Hajdú egy árnyalattal másképp beszélt a történtekről felelevenítve, hogy Bálint Antóniával szombaton még együtt volt Rába Tímea esküvőjén, vasárnap összetűztek, hétfőn pedig kapott egy levelet, amelyben barátnője leírta, elvinné a ruháit. A műsorvezető hozzátette, fogalma sincs, miért kapta a pofont, és szerinte nem ez a legjobb módja annak, hogy valaki lezárjon egy másfél éves kapcsolatot.

Bálint Antónia eddig még nem nyilatkozott a szakításról, így azt sem erősítette meg, hogy újra szerelmes lenne.