horoszkóp

Banderas kemény apuka

2007.06.27. 15:11
A Zorro egykori sztárja nem akarja, hogy gyerekei a hollywoodi fényűzést vegyék a normális életvitel alapjának. Egy interjúban elmondta, gyerekeinek kemény életük van, lássuk mennyire.

Antonio Banderas, akiről már majdnem két éve nem írtunk semmit, egy a Closer magazinnak tett interjúban elmondta, nem akarja, hogy Hollywood beszennyezze a gyerekeit. Banderas nem csak saját tízéves Stella nevű lányával bánik szigorúan, de feleségének, Melanie Griffith-nek a két gyerekével, a tizenhét éves Dakotával és a huszonegy éves Alexanderrel is, mostohaapaként. "Nem adok meg nekik mindent, amit kérnek. Ki kell érdemelniük. Elmondom a gyerekeknek, hogy a világ nem Hollywood" - nyilatkozta a Closernak Banderas.

Kemény leckék a pórnéptől

Hogy a gyerekek a saját bőrükön tapasztalhassák, hogyan élnek más országokban a szegények, és, hogy az élet nem csak játék és mese, Banderas magával vitte utódait a dél-amerikai forgatásaira: „Elvittem őket Mexikóba és Argentínába, amikor filmeket csináltam. Láthatták, hogyan élnek a gyerekek más kultúrákban. Látták a nyomornegyedeket.” Miután a színész elmondta, milyen drasztikus módszerekkel - mások szerencsétlenségének bemutatásával - igyekezett rávenni a gyerekeit, hogy ne is akarjanak elkényeztettek lenni, hozzátette: "Nem akarom, hogy azt higgyék, a világ nem áll másból, csak csodás autókból, házakból, meg ilyenekből".

Nem egyértelmű eredmények

Úgy látszik a szigor megtérült, mert a legkisebb lány, Stella kitűnő tanuló. "Nem tudom honnan jött, mert sem én, sem az anyja nem voltunk ilyenek" - mondta az iskolai teljesítményről a színész. A lány viselkedése egyébként az apát is aggasztja egy kicsit: "Játszik, meg barátkozós, de amikor hazajön a suliból leül az asztalához és leckét ír. Én meg csak mondom neki: 'Nem kell tanulnod!'". Most akkor az élet Hollywood, vagy sem?