Cigányozó botránnyal újít a Bár 2.0

2008.09.19. 17:21
Zöld Zsófia, a Bár 2.0 egyik játékosa rasszista megjegyzést tett Jakab Ivánra, aki ezért leköpte, majd megkínálta a lányt az üvege tartalmával. A műsort sugárzó Viasat 3 természetesen elhatárolódott a játékos kirekesztő mondataitól. Az új valóságshow-ban láttuk már a Paris Hiltonnak nagy sikert hozó pornóbotrányt, most kaptunk egy kis cigányozást az angol Big Brother mintájára, hiányzik viszont még a verekedés és a nyilvános szex, de az az érzésünk, hogy ezekre sem kell már sokat várnunk.

„A Viasat 3 maximálisan elhatárolódik a Bár 2.0 egyik játékosának, Zöld Zsófiának kirekesztő mondataitól, melyek játékostársának származására vonatkoztak. A szeptember 19-i adás felvételén történt szóváltás után, a játékosokkal folytatott megbeszélésen a szerkesztők felhívták a résztvevők figyelmét arra, hogy a jövőben tartózkodjanak a hasonló kijelentésektől. A Viasat 3 ezúton is elnézést kér mindazoktól, akiket a Bár 2.0 játékosának meggondolatlan szavai megbántottak” – áll a Viasat 3 sajtóközleményében, amit még azelőtt kiadott a csatorna, hogy a Bár 2.0 körüli legújabb „balhé” lement volna adásban.

A mostani történés szerint Zöld Zsófia a nap egyik pillanatában Jakab Ivánnak azt mondta, menjen vissza a Gangeszbe fürdeni. Vagyis nem is annyira burkoltan cigányozott. Ez Jakabnak nem tetszett, ezért először némi veszekedés és felháborodás után nem túl elegáns módon leköpte játékostársát, majd az arcába locsolta a maradék kóláját.

Ismerős? Nem? Idén júliusban az angol Big Brotherben az egyik játékos egy vita hevében arcon köpte egy társát, illetve a 2007-es szintén angol Celebrity Big Brotherben az egyik indiai játékost származása miatt piszkálta két társa.

Aztán reméljük már senkinek sem kell bemutatnunk a Bár 2.0 igazi botrányjátékosát Szalontay/Zalontai/Szalontai Ágnest, aki állítólag call girlként is dolgozott, de az biztos, hogy pornózott. A játékos egyébként csinált is valamit Kimi Raïkönnennel, meg nem is, legalábbis a Tabu Rádióban tagadott mindenféle szexet, hiába ismerte meg a Forma-1 versenyző miatt az ország a nevét . A Bár 2.0 honlapján arról mesél, hogy csak néhányan látták a pornófilmjét. Ebben mi azért nem lennénk annyi biztosak, tekintve, hogy interneten elérhető, és mi is ráakadtunk, pedig nem kerestük.

A lényeg viszont az, hogy a pornós múlt is feltűnt már motívumként valóságshow-ban, tehát ezt sem nevezhetjük nóvumnak. Itthon a Való Világban szereplő Pandora művésznevű hölgyre emlékezhetnek talán a legtöbben, illetve a szakmai munkásságára.

Klikk!

És nem szabad elfelejtenünk a nagy elődöt, Paris Hiltont sem, aki karrierjét köszönheti annak, hogy jó időben jelent meg róla egy házipornó. Valószínűleg véletlenül.

A rasszista botrány, a leköpős botrány, a szexvideós botrány és a pornózós botrány teát már megvolt a Bár 2.0 alig négy napos történelmében.

A műsor úgy hirdeti magát, hogy: „Bár 2.0 A valóság igazi arca”. Ennek megfelelően nem tehetünk mást, mint várjuk a további botrányokat.

Reméljük nem lövünk le túl sok poént azzal, ha azt mondjuk, a magyar Big Brother mintájára BB Évi és BB Renato nászát alapul véve számíthatunk némi szexre a realitynek otthont adó étteremben. Az egész mostani Gangeszba küldős balhét egy baráti birkózás indította el két játékos között, reméljük hát, hogy a külföldi nagyok mintájára (angol Big Brother) hamarosan rendes pofonok is elcsattannak majd a műsorban.