horoszkóp

Britney Spears Barbie-családot akar

2005.10.07. 17:22
A popdíva azt szeretné, ha a Mattel cég babát készítene róla és egész családjáról. Belértve a Hummerét és a kutyáit is.

A Toxic énekesnője felkereste a Mattel céget, hogy tárgyaljanak arról, mi lenne, ha előrukkolnának a Spears família Barbie-változatával. Ez pontosan azt jelenti, hogy Kevin Federline-t, Britney férjét és a párnapos Sean Prestont is műanyagba öntenék, hogy a rajongók tudjanak játszani bálványaikkal. És akinek ez még nem lenne elég, a popdíva egész családját szeretné viszontlátni babaváltozatban, beleértve apját, anyját, sőt testvéreit is, írja a Female First internetes magazin.

A hírt kiszivárogtató ismerős szerint Britney a 3 milliós malibui otthonát, rózsaszín Hummer típusú járgányát és jachtját is a bababoltokban akarja tudni, sőt három kutyájának is elkészíttetné miniatűr mását. A bennfentes a Daily Star amerikai lapnak elárulta, már létezik Britneyről mintázott Barbie baba, és olyan népszerű, hogy most már azt fontolgatják, hogy az egész család mini mását legyártják.

Szűz után nimfomán

A Barbie baba reklámjának nem tesz túl jót, hogy Britney mostanában mindenhol azt kürtöli világgá, hogy mennyire imádta a szexet terhesen. Feltehetően ennek következménye, hogy lenyúlták azt a videó kazettát, amin a fiatal pár kipróbálja az Ezeregy éjszaka összes pozitúráját. Így Britney most nem annyira a kirakatba, mint inkább az internetre fog felkerülni, ráadásul nem feltétlenül a legpublikusabb helyzetekben.

Híres Barbie, sztár Ken

Se szeri, se száma a hírességeknek, akikről Barbie babát mintáztak. Az elsőt Twiggy-ről, a hatvanas évek sztár modelljéről tervezték, a legsikeresebb széria viszont a 2001-es Cher kiadás volt, több tízezret adtak el belőle. Az évek alatt a babák ára harmincöt és ötven dollár között mozgott, ám most az év végéig a 19,99 dolláros szuperárat javasolják a gyártók, ami körülbelül ötezer forint.

Idén júliusban a Destiny's Child tagjait, Martina McBride county énekesnőt, és Raven-Symone, Disney-sztárt is műanyag darázsderekú babákba öntötték.

Nálunk a legnépszerűbb a Michael Jackson figura volt, gyermekkori emlékeim alapján, de Elvis és Marilyn babáktól, George Berger-ig a Hairből mindenkivel találkozhatott az, aki járt a berlini The Barbie Story elnevezésű kiállításon. Olyanról azonban nem tudunk, hogy valakinek az egész családját, házát, bútorait megörökítették volna.