horoszkóp

Bárdos András szereti a metrót

2007.08.24. 12:39
Ha találkozni szeretne a Tv2 sztárjával, akkor mindenképpen metrózzon sokat, a híradós és kisfia ugyanis imád a föld alatt közlekedni.

A héten több feljelentőnk is látta, amint a híradós és gyermeke az Árpád hídnál felszáll a hármas metróra, majd leszáll a Nyugatinál. A szemtanúk szerint a híradós nagyon kedves és udvarias volt. "Szerdán, nem sokkal 9 óra előtt az Árpád hídnál a metróra felszállt Bárdos András egy tündéri, szöszi kisfiúval. Leültek, és nagyon édesen fogták egymás kezét. András teljesen természetesen viselkedett. Kockás, nyári ing, rövidnadrág és keresztbe vetett táska volt rajta. Máté Krisztina nem volt velük. Egy megállót utaztunk együtt, és András a csajokat sem nézegette" - jelentette Sneer.

Idill a metrón

Bárdos András és kisfia, Ádám egy nappal később szintén ezen az útvonalon utazott. "Teljesen normális, mi több, kedves apukaként szállt fel a 3-as metróra csütörtökön reggel fél 10 körül az Árpád hídnál. Kisfiával érkezett, kézen fogva. Valaki felállt és hellyel kínálta őket, ő a csendes, de mosolygós, szemüveges kissrácot ültette le. A kisfiú mellett ülő középkorú hölgy neki magának is felkínálta volna a helyét, de hősünk szerény mosollyal megjegyezte, hogy ő is mindjárt leszáll. Így is lett, a Nyugatinál újra kézen fogta a lurkót és távoztak. Végig normálisan, kedvesen viselkedett, bár kissé melege lehetett, mert buzgón törölgette a tarkóját" – számolt be nekünk élményéről W3.

Szeretik a BKV-t

A tömeges „feljelentés” után természetesen megkérdeztük Bárdos Andrást, hogy a kényelmes autókázás helyett miért választja ezt a sokak által szidott szolgáltatást. „Gyakran utazom metróval. Rájöttem, hogy bizonyos helyekre sokkal gyorsabban és könnyebben el lehet jutni tömegközlekedéssel. Ráadásul a kisfiam nagyon szeret metrózni. Olykor akár különösebb cél nélkül vágunk neki a városnak.”

Trainspotting

Bárdos Andrástól azt is megtudtuk, hogy csütörtökön nem véletlenül szálltak le a Nyugatinál. A sztár és kisfia ugyanis nemcsak a metrózásért, hanem a vonatokért is rajong. Így gyakran előfordul, hogy a céltalan felfedező körút során egy pályaudvaron lyukadnak ki, ahol jól megnézik maguknak a mozdonyokat.

Kérem a következőt!

Bárdos András felesége, a szintén Tv2-s Máté Krisztina éppen a házaspár második gyermekével várandós. Bár a műsorvezetőnő pocakja egyre jobban domborodik, gyakran ő is elkíséri a fiúkat. A büszke apukától azt is megtudhattuk, hogy a meglehetősen szélsőséges időjárás ellenére felesége és kisbabája kitűnő egészségnek örvendenek.