A szókimondó zenész elárulta nekünk, hogy annyira gyönyörűek a lányok, hogy nem tudja ki tetszik neki jobban. „Áginak a mellei, Vivinek a gyönyörű, igéző szemei fogtak meg, de még sorolhatnám. Minden csaj baromira jól néz ki - mondta Majka a Bár 2.0. beharangozó rendezvényén.

Hamarosan kezdődik a Bár 2.0 névre keresztelt valóságshow, így meglestük, kik lesznek a szereplők. Symbol Café & Lounge ad majd helyet a műsornak, ahol a lányok és fiúk pultosként fognak dolgozni. Majka és Kustánczi Lia lesznek a műsorvezetők, de a 12. versenyzőt még nem találták meg. Őt ugyanis a játékosok választják majd ki három jelölt közül.

A számunkra legszimpatikusabb versenyző Cservenkay Vivien, aki elmondta a Velvetnek, hogy boldog párkapcsolatban él és hiába a sok helyes játékostárs, tőle ne várjunk szaftos szexjeleneteket. Mivel van pasija, ő becsukja a szemét és végig hűséges marad. A fiatal lány azt is megosztotta velünk, hogy soha nem modellkedett, mert inkább a talpraesettségét és tehetségét akarta kamatoztatni. Reménykedik benne, hogy ez a műsor lehetőséget ad a bizonyításra. Jelenleg stylist-ként dolgozik és nincs sok tapasztalata a vendéglátásban.

Baukó Éva még csak tanuló, de bizonyos helyzetekben kibújik belőle a vadmacska. Kislányos énjével a bulik királynőjévé válik, de a Bár 2.0-ba azért jelentkezett, hogy megtalálja az „igazit”. Nyitott egy komoly kapcsolatra is.


Klikk!

Guba Éva, alias Baba Szerbiából jött, öt éve él Budapesten és eddig egy zenei kiadónál dolgozott. Nyerni jött a műsorba, így nem fél a váratlan helyzetektől, határozott és mindig tudja mit akar. Vendéglátásban még soha nem dolgozott de optimistán áll a dolgokhoz.

Egy igazi bevállalós csajszi Szalontay Ágnes, aki már a castingon is megmutatta kebleit. Nem szégyelli, hogy topless táncosként és modellként dolgozik, mert büszke testi adottságaira. A lányról érdemes megjegyezni, hogy legalább két méter magas és minimum százas a mellbősége.

Zöld Zsófiának Japánban azt mondták, hogy le kell fogyjon 5 kilót, mert a hasán és a combján is felesleg van. Jelenleg 50 kiló, de belekezd egy fogyókúrába, hogy még soványabb legyen. Jó lesz megint egy anorexiás lányt nézni a tv-ben. A Bár 2.0-ban munkabírásával és alázatával akar kitűnni.

Czinege Tamás Balassagyarmaton egy sörözőt üzemeltet, de ki szeretne törni a vidéki életből. A castingon megígérte, hogy a tökrészeg embereket is kiszolgálja majd. Reméljük, ennél azért nagyobb durranást is tartogat. Szerinte mindenki győzni jött ebbe a műsorba, de nagyon stresszesnek tartja a hirtelen változást.

Molnár Pétert már többször láthattuk a tévében is, hiszen több reklámfilmben is szerepet kapott. Jelenleg ingatlanügynökként dolgozik Kaposváron és megelégelte, hogy csak a külsejével hódít. Szerinte nem csak a test, az agy is számít.

Klikk!

A „Duda” becenévre hallgató Izer Zoltán Dániel nappal mixel, éjjel fest. De mikor alszik? Nem csak a festészetben realista, hanem a való életben is. Állítása szerint nagyon szeretik a lányok, de az utóbbi időben megpróbálja magát visszafogni.

Aki az édesanyjának szeretné bebizonyítani, hogy komoly dolgokra is képes az életben, annak nem biztos, hogy a Bár 2.0-ba kéne ezt megtennie. Balogh Tamás Ádám azonban ezt így látja jónak. Vállalkozóként dolgozik és imád pókerezni, partizni. Saját bevallása szerint, ő egy igazi kemény srác.

Jakab Iván 31 évesen már apuka. Egy Nádja nevű kislány már alig várja, hogy minden nap láthassa édesapját a tévében, aki szociális munkásként tevékenykedik és állami gondozásban nőtt fel. Azért jelentkezett a műsorba, hogy megmutassa, a nehéz sorsú cigányságnak is van lehetősége kitörni a nyomorból.

Ha édesanyám meglátná, lehet nem ugrana rögtön a nyakába. Kovács Richárd azonban állítja magáról, hogy az anyósok kedvence és szereti, ha a párkapcsolatában a nő a domináns. Szerinte a kiegyensúlyozottsága miatt fogják szeretni majd a nézők. A gyáli PR-menedzserként dolgozó fiú „jó ember módjára próbál harcolni”.

A bármenedzser, azaz „főnök” Villányi Csaba garantálja a nézőknek, hogy szigorú lesz. A tapasztalt étteremvezető már bejárta az egész világot, dolgozott a Queen Elizabeth 2-n is. Nehezen lehet lekenyerezni, ezért azt ajánlja: mindenki rettegjen tőle!