horoszkóp

Kim Basinger ellenségeiért is imádkozik

2004.07.06. 10:34
Kim Basinger szeretne egy kicsit fellélegezni a válás után, és nem akar új pasit. Mindazonáltal még hisz a házasságban, a lényeg, hogy a férfi ne legyen túl hiú.
Kim Basinger azt mondja, nem tervez új kapcsolatot Alec Baldwinnal történt válása után. A színésznő ugyanis örül, hogy kislányával, Irelanddel lehet, és most inkább őt szeretgeti - írja az Ananova.

Jó egyedül

"Őszintén megvallva, boldog vagyok egyedül" - mondta az ötvenéves Basinger. "Mellettem van a lányom, és kettőnknek megvan a saját ki boldog világa." Ennek ellenére nem olyan régen azt nyilatkozta, hogy még mindig hisz a házasságban és egy jó kapcsolatban, amelynek lényege a bizalom, a jóindulat és a humor.

Basinger nyolc év házasság után szakított a 46 éves Baldwinnal, és végül 2002-ben vált el tőle. A színésznő állítólag büszke magára, hogy normálisan tudta kezelni a szakítást, annak ellenére, hogy válásuk nem volt minden vitától mentes, hiszen a gyermek elhelyezésével kapcsolatban sokáig nem tudtak dűlőre jutni. Baldwin és Basinger is magának szerette volna a gyermeket, ám a bíróság végül anyjának ítélte a nyolc éves Irelandet.

"Erősnek érzem magam, mert hű maradtam önmagamhoz" - mondta a színésznő. "Úgy érzem, annyit értem és fejlődtem, hogy néha alig tudok lépést tartani önmagammal." Basinger azt is elmondta, hogy mindent megbocsájtott volt férjének, bár az interjú alatt egyszer sem ejtette ki a nevét. Ugyanakkor elismerte, hogy nem volt könnyű a megbocsátás, hiszen sokszor annyira ideges volt, hogy legszivesebben megölt volna valakit. "Ilyenkor az ember nagy fájdalmat és haragot érez, de keresztény vagyok, úgyhogy az ellenségeimért is imádkozom." - mondta a Mirror című lapnak.

Csak hiú ne legyen

A férfiakkal kapcsolatban egyébként úgy érzi, eljutott arra a pontra, hogy mindent képes tolerálni, kivéve azt, ha valaki extrém módon hiú. "Mindent elviselek, de utálom azokat a férfiakat, akik önmagukba szerelmesek. Az ilyen pasik szinte egytől egyig rosszul bánnak a nőkkel"