horoszkóp

Kim Basinger nem szorul testőrre

2004.09.08. 12:31
Lehet, hogy legújabb mozijában emberrablás áldozatául esik, Kim Basinger azonban a való életben korántsem ilyen védtelen. A színésznő elég jól áll küzdősportokkal, úgyhogy elképzelhető: adott esetben támadói húznák a rövidebbet.
"Kemény csaj vagyok" - idézi az AP a szőke színésznőt. "Imádok bokszolni, és nagyon élvezem is, emellett pedig nincs is igazán szükség másra. A súlyzózás persze látványos eredménnyel tud járni, de a bokszban az a jó, hogy csak egy pár kesztyű és egy bokszzsák kell hozzá, és teljesen rendben tart. Ráadásul roppant szórakoztató is számomra."

Nem frusztrált

Egy zsák püfölésével kiválóan le lehet vezetni a felgyülemlett frusztrációkat, de Basinger manapság bárminek nevezhető, csak frusztráltnak nem: karrierje ismét emelkedőben, és a lapok által szorgalmasan lekövetett válási és gyermek-elhelyezési perében is sikerült végre megegyezésre jutnia exférjével, Alec Baldwinnal.

"Isten, és a jó humorérzék segített bennünket túljutni ezen" - kommentálta a színésznő azt, hogy férjével való bírósági csatáik folyamatosan a címlapokon voltak. "Most már csak annyit tehetek, hogy felnőtten viselkedem és a lehető legjobb döntéseket hozom."

Legyőzni a félelmeket

Az 51 éves Oscar-díjas színésznőt állítása szerint élettapasztalatai is keményebbé tették, és megtanították arra, hogyan védje meg magát és 9 éves kislányát. Basinger úgy véli, hogy az egykori naiv és félénk georgia-i kislányból, aki tizenhét évesen érkezett New York-ba modellkarriert kezdeni, mára egy olyan személyiséggé érett, aki élettapasztalatait sikeresen használta saját belső lényének erősítésére.

A színészet - bármilyen elcsépelten is hangzik ez, de hát igaz - egyfajta terápia, mert szembesíti az embert saját félelmeivel" - véli a színésznő. "És életem végéig még annyi félelmemmel szeretnék szembenézni, amennyivel csak tudok - mert így győzhetem le őket."