Az aranyos szõke Lance Bass eddig nem merte bevallani, hogy meleg, mert félt, hogy mit fog majd szólni hozzá a sajtó. Most, hogy 'N Sync már csak papíron létezik, elõhozakodott vele.

Lance Bass, a tinilányok szõke kedvence elárulta, hogy már akkor is a fiúkat szerette, amikor még nagyon híresek voltak az 'N Synckel. Csak eddig nem mert ezzel elõhozakodni a sajtóban, mert akkor ártott volna az egész együttesnek - Joey Fatone-nak, Chris Kirkpatricknek, JC Chaseznek és Justin Timberlake-nek.

Inkább lapított

Lance

Lance Bass szerint mivel egy fiúcsapat tagja volt, nemcsak önmagáért volt felelõs nyilatkozatai miatt, hanem négy másik ember karrierjét is kockáztatta volna. Ezért hallgatott.

A People-nek adott exkluzív interjújában Lance Bass elmondta, egyáltalán nem szégyelli, hogy már mindenki tudja, hogy homoszexuális, sõt. Nagyon boldog, talán még sosem volt ilyen megkönnyebbült és felemelkedett állapotban.

Az überbulvár TMZ.com azóta már képet is közölt Bass kúl nevû barátjáról, Reichen Lehmkuhlról, akivel Bass kézen fogva sétálgatott egy New York-i parkban. Lance Bass azt is közölte a People-lal, hogy az Amerikában valóságshowsztárként ismert Lehmkuhl az állandó barátja, és nagyon boldog a kapcsolatuk.

Az 'N Sync ugyan már 2002. óta nem csinált semmit, de Lance szerint a coming outja nem fogja az együttes végét jelenteni.

Furcsa fiúk

Az 'N Syncet a rádióhallgatók a "Bye, Bye, Bye" vagy esetleg az "It's gonna be me" címû számukról ismerhetik. Lance Bass pár éve azzal került a címlapokra, hogy ûrhajósképzésben részesült, mert szerette volna az ûrbe lövetni magát, de nem sikerült neki elég pénzt gyûjtenie az ûrutazásra.

Jelenleg Bass egyik fiúcsapattársával, Joey Fantone-nal egy tévésorozat pilot epizódját készítik elõ "The Odd Couple" (A Furcsa Pár) címmel, amiben melegek fognak játszani.