horoszkóp

Bikini és jacuzzi DJ Basshunter karácsonyi klipjében

2008.11.08. 08:23
Kapcsolódók (1)
A pornófotóival DJ-karriert csináló Basshunter az elsők között nyitotta meg a karácsonyi számok dömpingjét. Legújabb darabjában ismét az állandósult múzsájának mondható expornós Aylar Lie alakítja meggyőzően a bikinis particicát. Karácsonyi romantika jacuzzival.

Újabb klippel állt elő A Now You’re Gone című számmal és „véletlenül” kiszivárgott pornóképeivel feltűnt svéd DJ Basshunter. A vadonatúj mű tökéletesen illeszkedik abba a végtelenül egyszerű sorba, amiben egyszerű zenéjét múzsájává vált expornós melleivel kívánja eladni a DJ. A kisfilm története igen eredeti: a Wham 1984-es Last Christmas című klipjét fürdőruhás jacuzzizással közelítették az új idők új igényeihez. Mindezt persze most már negyedszer az iráni származású expornós, Aylar Lie főszereplésével, aki úgy tűnik, jól bevált múzsaként.

Azoknak, akik nem tudják megnézni a videót - mert mondjuk munkahelyük tűzfala letiltja az ilyen tartalmakat -, eláruljuk, jobban járnak az AC/DC Excel-táblában futtatható klipjével. Ha mégis nagyon ragaszkodnak ehhez, akkor a klip stílusában így tudnánk összefoglalni a történetet: a szép és alulöltözött csajszinak (Aylar Lie) hiányzik a fiúja, de aztán kap egy sms-t és megérkezik a srác (Basshunter) is, így mindenki happy lesz. Majd következik a karácsonyi ajiosztás, de csakis a karácsonyi jacuzzizás után, miközben mindenki szexi és dögös, és kiderül az is, hogy Basshunter trendajánlata az idei Szentestére a fürdőruha Mikulássapkával. Végül egy hatalmas bulit csapnak egy faházban a hegytetőn, ahol mindenki együtt táncol és továbbra is nagyon szexisek.

Gazdag múltú pályafutás

Az iráni származású Aylar Lie-t Basshunter első klipje után halálosan megfenyegették, miután kiderült pornós múltja. Azt mondták neki, ha visszautazik szülőhazájába, Iránba, megölik. A norvég-iráni kettős állampolgár expornós iráni internetes oldalát le is tiltották, már csak a norvég elérhető.

A nagy duó másik tagjától sem áll távol a pornózás: Basshunter, miután pénisze segítségével elért egy kis hírnevet azt mondta, akár pornófilmben is szerepelne. Az árat elég magasra pakolta, ezért csak fanyalgott a megkeresések miatt: senki sem akart neki másfél millió fontot (kb. 470 millió forint) fizetni.