horoszkóp

Batiz nem a nejével járt az állatkertben

2008.02.25. 09:30
Kapcsolódó cikkek (1)
Olvasónk azt hitte, a tanácsadót rajta kapta egy jó kis megcsaláson, de tévedett. Neje legjobb barátnőjével járt az állatkertben Batiz András, aki nemsokára keresztapa is lesz.

Batiz András állatkerti látogatása felháborodást keltett olvasónkban. Nem azért, mert az exszóvivők nem járhatnak ilyen helyekre, csupán az fájt feljelentőnknek, hogy nem a feleségével látta a szakembert, hanem egy számára ismeretlen, ráadásul szőke és feltűnően csinos kismamával.

Batiz András beszélgetés közben

"Pikáns helyzetben véltem felfedezni állatkerti családi sétánkon Batiz Andrást. A zöld gyakorlónadrágba, fekete kapucnis pulcsiba, és fekete pufi mellénybe öltözött egykori szóvivő ugyan napszemüveg mögé igyekezett rejtőzni, de hangjáról azonnal felismertem - a nyakában ülő helyes kiskölyöknek folyamatosan kommentálta a látottakat.

Ez idáig rendben is van, de nem csak ketten voltak. Vele tartott egy feltűnően csinos szőke nő (nem a felesége, őt ismerem az újságokból), akivel - úgy tűnt - Batiz igen bizalmas viszonyt ápol (többször átkarolta, összenevettek), és egy egészen kicsi baba is, akit felválta toltak egy babakocsiban.

Eddig úgy tudtam, Batiz úrnak csak egy gyermeke van.  Kíváncsi vagyok, mindeközben hol lehetett András neje, és pláne arra, hogy ki az a csinos szőke hölgy, akivel az exszóvivő ilyen bizalmas kapcsolatban van" - jelentette Kukucska a február 9-én látottakat.

Fényviszonyok és ebéd a Ligetben

Batiz András emlékezett a kiruccanásra, mikor felolvastuk neki a leíró, néhol tényszerű, néhol hibásan következtető sorokat. „Igen, voltam az állatkertben, a kisfiammal és a feleségem legjobb barátnőjével, aki egyben a család ügyvédje is" - mondta nevetve Batiz. „Dr. Rönky Zsófiával és kislányával voltunk. A három hónapos kislány hamarosan a keresztlányunk lesz.

A feleségem mindeközben iskolában volt, teológia szakon folytatta aznapi tanulmányait. Később csatlakozott hozzánk és együtt ebédeltünk a Ligetben. Sütött a nap, ezt csak azért jegyzem meg, mert néha a fényviszonyok miatt szükséges viselnem ilyen kiegészítőt, amit úgy hívnak, napszemüveg" - fogalmazott tárgyilagosan a tévézéssel most is kacérkodó Batiz.