horoszkóp

Batiz felesége sokkot kapott a betörés hírére

2006.03.08. 11:07
Batiz András várandós feleségét Debre Krisztinát megviselte, hogy hétfő délután betörtek csepeli házukba, és azóta is fekszik. A kormányszóvivő szomszédja szerint Batizt figyelték, az érintett szerint viszont egyszerű háztartási betörés történt.

Batiz András várandós feleségét Debre Krisztinát megviselte, hogy hétfő délután betörtek csepeli házukba. A hírre a Színes Bulvár Lap a helyszínre sietett, ahol Debre édesanyja nyitott ajtót az újságírónak arra kérve őt, ne zavarja a lányát, mert Krisztina sokkos állapotba került a hét eleji esetet követően.

Azóta fekszik

Debre Magdolna szerint a lánya azóta is fekszik, nehogy az idegeskedés miatt baja essen a gyereknek. A megszokott koreográfiával élve a lap ekkor a szomszédokhoz fordult.

A kormányszóvivő közvetlen szomszédja Debrődi Józsefné arról beszélt, több mint tíz éve él ezen a helyen, azóta nem volt betörés. A környék csendes és családias, idegenek ritkán tévednek erre. A szomszédasszony – aki egyébként roppant kedves, udvarias embereknek nevezte a házaspárt – elmondta, Batizt figyelhették, mert úgy vélték, gazdag.

Háztartási baleset

Batiznak azonban más feltevése van. A kormányszóvivő az MTI-nek arról beszélt, meggyőződése, hogy hétköznapi háztartási betörés történt, a tolvajok minden bizonnyal nem tudták, ki lakik a házban. Ezt azzal is alátámasztotta, hogy a házra nem szereltek névtáblát. A betörés során személyes holmikat és műszaki cikkeket vittek el a tolvajok, hivatalos okmányokat nem, lévén olyat nem tartanak otthon. A rendőrség egyelőre nem tudott egyértelmű választ adni arra, mekkora érték tűnt el a XXI. Kerületi házból.