horoszkóp

Baumgartner Zsolt a NeoTones énekesnőjével jár

2005.08.12. 11:13
Pásztor Patrícia kísérte el Baumgartner Zsoltot a Hungaroringre és a Puskás Ferenc stadionba is. Ez ugyan még nem bizonyítéka a szerelemnek, a Blikk mindenesetre úgy tudja, együtt járnak.

Pásztor Patrícia a NeoTones énekenőjével jár Baumgartner Zsolt. A Blikk információi szerint a volt Forma 1-es pilóta a Neoton Família tagjainak gyerekeiből összeállt zenekar egyik fellépésén találkozott a Warner Music Hungary kiadót vezető Pásztor László lányával, akivel a fellépés után összeismerkedett.

Margitsziget, Hungaroring, Stadion

A lap szerint olyannyira egy húron pendültek, hogy a koncert után nem sokkal kettesben távoztak, és indultak egy margitszigeti szórakozóhelyre. A pár ügyel arra, hogy kézenfogva, vagy egymást átkarolva ne mutatkozzanak a nyilvánosság előtt, de több eseményen közösen részt vettek az utóbbi időben.

Az évekkel korábban szólókarrierrel is próbálkozó Pásztor Patrícia elkísérte Baumgartnert a Hungaroringre is, a Forma 1-es Nagydíj idei futamára. A tavalyi idényt a Minardi csapatnál teljesítő versenyző a Puskás Ferenc stadionban is részt vett a pilóták focimeccsén, ahol szintén feltűnt mellette az énekesnő.

Baumgartner Zsolt magánélete korábban nem tartozott a legfelkapottabb társalgási témák közé, a volt gokart versenyző ugyanis kitért minden, ezt a témát érintő kérdés elől. Pásztor Partícia sem szívesen beszél a kapcsolatairól, a lapnak sem sikerült szóra bírnia.