horoszkóp

Öt évre lecsukhatják BB Évit

-b-
2006.08.03. 11:23
A volt valóságshow-nyertest kocsmai dühöngéséért csukhatják le, feltéve, hogy elmeállapotát megfelelőnek találják. Kisfiát továbbra is nagynénje neveli.

Párkányi Évi akár öt évnyi, letöltendő börtönbüntetést is kaphat, amennyiben az igazságügyi orvos szakértő nem állapít meg büntethetőséget kizáró okot. Mint már korábban írtuk, az egykori valóságshow-győztes júniusban megtámadta a kocsmai pultost, letépte az egyik alkalmazott nyakláncát.

Bevitték

Még akkor sem nyugodott le, amikor kijöttek a rendőrök, ezért megbilincselték és előállították a rendőrkapitányságra, ahol úgy ítélték meg, hogy megnyilvánulásai, dühkitörései és zavart magatartása miatt kórházba kell szállítani. Párkányi Évi ellen a rendőrség garázdaság miatt indított eljárást, a kórházi kezelőorvos pedig további megfigyelését tartotta szükségesnek. A fiatal nőt azóta már hazaengedték, ám nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

BB Évi nagynénje korábban beszámolt a fiatal anya viselt dolgairól a Színes Bulvár Lapnak: hogy például egyszerűen nem válaszol a nénike kérdéseire, vagy hogy a múlt héten háromszor rontott be, hogy magával viszi a gyermekét. Ezért háromszor hívták ki a rendőrséget

Kezelni kéne

Ahhoz, hogy BB Évi ismét maga gondoskodhasson gyermekéről, ideggyógyász orvosának is igazolnia kéne, hogy Évi egészséges, ő azonban nem hajlandó felkeresni orvosát. A nagynéni szerint sem érkezett még el a pillanat, hogy unokahúga maga nevelje gyermekét, előbb le kéne szállnia a Földre, és nem olyan dolgokon törnie a fejét, hogy saját parfümöt tervez.

Két éve BB Évi idegösszeroppanással, öngyilkossági kísérlet miatt került kórházba, azóta gyógyszereket kellene szednie állapota karbantartására, de anyja szerint erre sem képes.