Császármetszéssel született meg BB Évi Párkányi János Noel nevű kisfia. A gyerek édesapja nem jelentkezett, a BB egykori győztese úgy tervezi, egyedül neveli majd fel a gyereket, akitől annyit szeretne mindössze, hogy tisztességes, udvarias fiú legyen.

Megszületett Párkányi Évi kisfia, akit János Noelnek nevezett el. A Big Brother első részének győztese a szülésre a Blikket is magához hívta, amelyik arról tudósít, az egykori játékos a kiírt időponthoz képest egy héttel később, császármetszéssel adott életet a gyerekének.

Maga a csoda

A kaposvári lány a szülés előtt már napokkal a kórházban tartózkodott állandó felügyelet mellett, majd szülész-nőgyógyásza egy speciális méhtágító zselé használatával megindította szülést. János Noel 54 centiméterrel és 3.30 kilogrammal jött a világra, édesanyja szerint a legszebb gyerek, valódi csoda.

Párkányi Évi tavaly augusztusban mondta el a sajtónak, hogy tizenhat hetes terhes, ezért is szépítgeti a nemrég vásárolt házát, amelyben édesanyjával együtt él (BB Évi tizenhat millió forintot nyert a Big Brother győzteseként, de saját bevallása szerint a nyeremény nagy részét naiv gondatlanságból elverte). Születendő gyereke apjával akkor már nem volt együtt, a Feri nevű apa elhagyta a lányt a terhessége idején. A Blikknek ezúttal is arról beszélt, egykori szerelme nem kiváncsi a gyerekre, egyelőre legalábbis nem jelentkezett.

Pornó vagy vendéglátó

BB Évi a Velvetnek adott interjújában elmondta, idővel majd a vendéglátóiparban szeretne elhelyezkedni, mert nagy valószínűséggel ő lesz a családfenntartó. Korábban pornózni szeretett volna, de elmondása szerint azt is kizárólag anyagi okok miatt. A gyereknevelésről mindössze annyit mondott, tisztességes, udvarias fiút szeretne nevelni Párkányi János Noelből.