horoszkóp

Megvan BB Évi gyermekének apja

2006.03.20. 09:39
A DNS-vizsgálat bebizonyította, hogy Párkányi Évi újszülött fiának tényleg az a férfi az apja, akire ő gondolt. A volt szerető azonban nem hajlandó egy fillér gyerektartást sem fizetni.

A hányatott sorsú Big Brother-győztes már éppen le akarta állítani a DNS-vizsgálatot, amivel rábizonyíthatta volna volt barátjára, hogy ő a gyermeke apja, de ekkor a Best magazin jelentkezett, hogy barterbe megcsinálják neki a vizsgálatot, ha utána megírhatják az egészet. A teszt eredménye megvan, de BB Évi mégsem lehet felhőtlenül boldog.

99,9999 százalék, hogy ő az apa

BB Évi előtte

Best közbenjárásával a DNS-vizsgálatokat végző cég felajánlotta BB Évinek, hogy ingyen elvégzi a tesztjét, és a hír hallatán Párkányi Évi úgy gondolta, szeretne mégis inkább tisztába jönni az apa kilétével, már csak a kisfia miatt is - írja a Best. Főczén Amália, a tesztelő kft. (aminek szlogenje: "lelki béke DNS-vizsgálaton keresztül") ügyvezető igazgatója a Best magazinnak elmondta, a teszt úgy működik, hogy egy eszközzel hámsejtmintát kell venni a szájból, majd a mintákat egy amerikai laborba küldik, és ott összevetik őket. A 99,98 százalékos vagy afeletti eredmény azt bizonyítja, hogy az a gyerek apja, akitől a beküldött minta származik. Párkányi Évinek, a kisfiának, és Évi volt barátjának eredménye 99,9999 százalékos valószínűséget mutatott.

Tévedés volt csupán

Párkányi János Noel apukája tehát az a fiatalember, akivel BB Évi hét hónapig volt együtt. A Bestnek Magyarország első valóságshow-sztárja azt nyilatkozta, hogy a magát megnevezni nem kívánó volt barátot a pletykákkal ellentétben csak egyszer csalta meg. Azt is elmondta, hogy utólag visszatekintve egész kapcsolatuk egy félreértés volt, meg hogy mindig is inkább barátságot érzett iránta, mint szerelmet, de azóta már a barátság is kihunyt.

Nem fizet

BB Évi utána

A Best az apát is megkereste, de ő nem sok kecsegtetőt tudott mondani gyermeke anyjának. A volt fiú, akit mindig kikockázott fejjel mutattak a bulvármagazinokban, azóta új párra talált, sőt nemsokára tőle is gyermeke születik. Közölte, hogy el fogja látni az apai teendőket, de azt is fontosnak tartotta megemlíteni: "pénzt Évi kezébe nem adok, mert kifolyik az ujjai közül". Ehelyett inkább azt tervezi, hogy majd szépen megveszi a babaholmikat, és hazaviszi nekik. Az újdonsült apa édesanyja szerint ez sem mostanában lesz, mert a két család (Éviék és a volt barát családja) között annyira megromlott a kapcsolat az utóbbi időkben, hogy el kell telni néhány hónapnak, amíg megnyugodnak a kedélyek.