horoszkóp

BB Évitől elvették a kisfiát

2006.08.22. 10:49
Az orvosszakértő szerint Párkányi Éva nem beszámítható, ezért nem nevelheti fel kisfiát. A gyámhatóság már hivatalosan kezdeményezte János Noel elhelyezését a nagynéninél.

Párkányi Éváról, a Big Brother első szériájának a győzteséről azt állapította meg az orvos szakértő, hogy nem beszámítható, így egyre valószínűbbnek tűnik, hogy nem nevelheti fel kisfiát, János Noelt.

Rég nem nála van

BB Évitől már hónapokkal ezelőtt magához vette a gyereket édesanyja és nagynénje, a fiatal nő azonban többször erőszakkal is próbálta visszaszerezni. A sajtónak több ízben nyilatkozó anyja úgy vélte, még nem jött el az ideje. hogy a többnyire kocsmákban időző lánya egyedül nevelhessen gyereket, előbb valószínűleg idegorvoshoz kellene fordulnia, amire viszont az egykori Big Brother-győztes nem hajlandó.

Öt évet kaphat

Párkányi Éva elmevizsgálatát a rendőrség kezdeményezte azok után, hogy május végén a lány tombolni kezdett egy kocsmában, majd a kiérkező rendőrökre is rátámadt. Bár az orvos szerint BB Évi nem beszámítható, büntethetőségét azért nem zárta ki, így az egykori győztes akár öt év börtön is kaphat, hivatalos személy elleni erőszakért.

A kisfiút jelenleg BB Évi nagynénje neveli, és a Gyámhivatal már kezdeményezte is végleges elhelyezését a rokonoknál. Párkányi Éva pszichés állapota a Big Brother óta egyre labilisabb, két éve mély depresszióba esett és öngyilkosságot kísérelt meg. Stabil állapota valószínűleg csak gyógyszerekkel lenne fenntartható, ezeket azonban nem szedi.