BB Évit kétnaponta viszik a pszichiátriára

2006.12.12. 09:36
Az egykori Big Brother-győztes ismét mélyponton: az elmúlt hat napban háromszor vitték be a pszichiátriára. Kisfiát továbbra is nagynénje neveli, új élettársát pedig nem akarja látni a család.

Párkányi Évát az elmúlt héten háromszor is be kellett szállítani a kaposvári kórház pszichiátriai osztályára: a lány a múlt héten egy igazoltatásnál nem reagált a rendőrök érdeklődésére, majd gyors egymásutánban még kétszer kötött ki a kaposvári rácsos házban - írja a Blikk. Igaz, minden alkalommal ki is engedték, ám ez nem jelenti, hogy állapota javult volna.

Családi viszály

Családja a lány új udvarlójáért sem lelkesedik: szerintük mióta a lány vele van, még rosszabb az állapota. Édesanyja meghívta magához karácsonyra a lányát, de kikötötte, élettársa nem jöhet vele.

Túlméretezett elképzelések

A lány kisfiát sem képes maga nevelni, a 9 hónapos János Noelt ezért továbbra is nagynénje látja el. Évi néhány hetente tűnik fel megnézni a gyereket, akkor is csak rövid időre. Legutóbb ugyan ajándékot is vitt neki egy gyereksapka formájában, de a valósághoz fűződő kapcsolatát jól mutatja, hogy sikerült rögtön akkora méretet vásárolnia ebből, hogy a kisfiúnak még több év kell hozzá, hogy belenőjön.