Megszületett Britney fia

2006.09.13. 11:13
Britney kedden ismét egy fiúgyermeket hozott világra, értesültek az amerikai lapok. Most már tényleg elkezdheti a fogyókúrát.

A 24 éves énekesnő kedd hajnali kettő felé szült Cedars-Sinai Medical Center nevű Los Angeles-i kórházban. A People Magazin úgy tudja, hogy a csecsemőt császármetszéssel segítették világra az orvosok.

Britney Spears-nek és 28 éves férjének, Kevin Federline-nak már van egy gyereke: Sean Preston tavaly született, és épp most lesz egy éves. A második gyermek nevére vonatkozó hírügynökségi kérdésekre egyelőre nem válaszolt Leslie Sloane Zelnik, Britney szóvivője.

Mostanában sokat volt terhes

Britney Spears az elmúlt 21 hónapból 18-at töltött terhesen, és állítólag már nagyon unja. "Úgy érzem, mintha már tíz éve terhes lennék" - panaszkodott nemrégiben. Más megszólalásaiból is úgy tűnik, hogy már elege van a terhességből, és alig várja, hogy újra tornázhasson. Britney megfogadta, igen hamar visszatornázza magát a régi formájába, és hogy gyerekruhákat fog tervezni.

Zavarta Tokiót

Britney világméretű terhessége amúgy csak Tokióban okozott zavarokat. A tokiói metró illetékesei ugyanis cenzúrázni akarták a Harper's Bazaar óriásplakátját, amelyen a terhes Britney Spears meztelenül pózol, de aztán meggondolták magukat. Az énekesnőt ábrázoló fotón Britney a mellét összefont karjaival, ölét pedig keresztbetett lábaival takarja el, de a Tokyo Metro számára még ez is durva volt, szerintük ez károsan befolyásolhatta volna az ifjúság lelki érését. Ezért azt találták ki, hogy deréktól lefelé egy felirattal takarják el a számukra kényesnek ítélt testtájakat, amelyen elnézést kérnek, amiért elrejtik a jövendőbeli anya fotójának egyes részeit.

Végül úgy gondolták, hogy a plakát mégsem kihívó szexuálisan, hanem csak egy boldog várandós nőt ábrázol, így a Harper's Bazaar kampánya az eredeti elképzelések szerint pucérkodva zajlik majd.